Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Palikot właśnie wojsku chce wziąć ten 1 %, poczytaj jego program, argumentacja naprawdę rozśmiesza. :)))
@Kamill: ja głosowanie na niego
a tu się okazuje, że Nowa Prawica nawet nie byla w stanie zebrać odpowiedniej ilości podpisów by się zarejestrować w calym kraju
:/
Trochę rzal i bul. Skończy się jak na samorządowych - przyniosę do domu niewypełnione karty.
To to ja pamiętam, tylko dlaczego ten facet najpierw tak jeździ po PO (mówi jak to się różni itp.), a później opowiada takie rzeczy.
Ja wiem że celem partii politycznej jest zdobycie władzy, ale trochę chyba za wcześnie na takie deklaracje.
Palikot coraz bardziej się pogrąża (zresztą po co on tyle mówi o PiS), gdyby tak udało mu się dostać do sejmu i gdyby został koalicjantem, to musiałby zapomnieć
Wyraźnie zaznaczyl ostatnio, że nie wejdą w koalicję z kimś, kto nie będzie gotowy legalizować palenia jeszcze w tej kadencji.
To dlaczego tak pewnie mówi o koalicji z PO ? Pamiętam słowa Tuska który wyraźnie zaznaczył że na legalizację nie ma co liczyć.
Nie manipuluję, ale nie powiesz mi chyba że PO nagle w koalicji z Palikotem będzie spełniało jego wszystkie zachcianki, zrealizują mu kilka postulatów i tyle. Ciekawi mnie również czy Palikot nadal chętnie będzie powtarzał wtedy słowa o zabetonowanej scenie politycznej. :)
Też odnoszę wrażenie że dla Palikota zamiast "Gospodarka jest najważniejsza", to "Walka z PiS-em jest najważniejsza". Agresja Palikota względem PiS-u, jest mniejsza od nienawiści Korwina do socjalistów, a to już o czymś świadczy. :))
Mówi o całym PiS, zresztą ja do końca będę uważał że taka niechęć do socjalistów jest słuszna i uzasadniona, no ale to moje zdanie.
@RT_NR: Wiesz co to znaczy sytuacja hipotetyczna? Najlepszą koalicją jego zdaniem bylaby koalicja RP PO, ale żeby RP weszlo z PO w koalicję to PO musialoby się zobowiązać do robienia konkretnych rzeczy. PO nigdy się na to nie zgodzi, nawet jeżeli RP
W takim razie Palikot powinien mówić nieco ostrożniej, bo z jego słów wynika jakby od razu po dostaniu się do parlamentu chciał wejść do koalicji z PO.
@DuPont:
Dla mnie socjalistą jest każdy kto dopuszcza chociażby do bezsensownego marnowania czyichś pieniędzy - to zamierza robić Palikot.
@RT_NR: Co do koalicji PO z RPP albo KNP uważam, ze jest to o wiele lepsza opcja niż koalicja z PSL. Poza tym nie oszukujmy się jest to najlepsze rozwiązanie z możliwych(i tak