Aktywne Wpisy

picasssss1 +812
źródło: IMG_20250625_073356
Pobierz
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.

![[ENG] Turyscie odmówiono wjazdu do USA i trafił do więzienia za mema z JD](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3c5dccd8bc7ba95f7d2a28742052edae6016a50c031e4d5f7ff574b8e6b55102,q80.webp)

A część oddziałów już faktycznie zamknięta.
Sankcje na linie lotnicze, zaprzestanie lotów, rozmowy z Putinem i Łukaszenko, informacje propagandowe o zmknieciu szlaku, wszystko załatwiła UE z Merkel ponad naszymi głowami. Nie widzę tutaj żadnego sukcesu pisu.
Zaniedbania w polskiej służbie zdrowia to efekt działań wszystkich rządów od grubo ponad 20 lat, no ale lepiej się pokłócić w sejmie o imigrantów czy maseczki zamiast zacząć działać dla dobra wyborców.
@chomik3: sugerowanie, że jakikolwiek inny rząd by podjął inną xD Już dawno by rozwiązano tą sprawę np. przez zablokowanie transportu kołowego z Białorusi, ale oni tego nie chcą. Po co rozwiazaćsprawę sankcjami, jak można kosztem zdrowia i życia migrantów nabijać sobie poparcie
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1637420529rwbeB6T8ASP8uhiQpLYNHp.jpg
PobierzWez jeszcze jakiegoś fikołka zrób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@chomik3:
No dobra, spróbuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Miasto Rybnik właśnie kończy przetarg na budowę wiaty rowerowej dla budynku zespołu edukacyjno- artystycznego "Przygoda", który w najlepszym przypadku pochłonie prawie 3 mliony złotych xD widocznie jest to ważniejsza potrzeba niż remont łazienki w
źródło: comment_1637440359OQFFqKSq3f0h65IF0RGOR5.jpg
Pobierz