Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chomik3: gdzie ty masz ten remont porodówki w rybniku xD. Ostatnie 3/4 komunikatów to był konflikt lekarzy z pisowskim zarządcą i niestykający się budżet przez co chcą oddziały pozamykać
  • Odpowiedz
@chomik3: ch*ja zrobił pis dobrze. W październiku w niemczech złapali ponad 5k imigrantów, którzy przeszli szlakiem Białoruskim. Teraz niby centrum zdarzeń jest szczelne, ale tak na prawdę tego nie wiemy, bo nie ma tam mediów.

Sankcje na linie lotnicze, zaprzestanie lotów, rozmowy z Putinem i Łukaszenko, informacje propagandowe o zmknieciu szlaku, wszystko załatwiła UE z Merkel ponad naszymi głowami. Nie widzę tutaj żadnego sukcesu pisu.
  • Odpowiedz
Sufit na porodówce i tak wygląda lepiej niż na innych oddziałach, ten szpital jest do generalnego remontu, tylko lepiej jest wydać 2 miliardy zł na tvp co roku albo kilkadziesiąt milionów na nielegalne wybory.
Zaniedbania w polskiej służbie zdrowia to efekt działań wszystkich rządów od grubo ponad 20 lat, no ale lepiej się pokłócić w sejmie o imigrantów czy maseczki zamiast zacząć działać dla dobra wyborców.
  • Odpowiedz
Podjeli JEDNĄ dobrą decyzję by nie wpuszczać #imigranc

@chomik3: sugerowanie, że jakikolwiek inny rząd by podjął inną xD Już dawno by rozwiązano tą sprawę np. przez zablokowanie transportu kołowego z Białorusi, ale oni tego nie chcą. Po co rozwiazaćsprawę sankcjami, jak można kosztem zdrowia i życia migrantów nabijać sobie poparcie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@chomik3: prysznic w Bytomiu oddział patologii ciąży i chirurgii. Na miejsce gdzie było koło 50 pacjentek umieszczonych 3 prysznice i 3 kible xD niby wygląda nie najgorzej, ale były jeszcze dwa prysznice i w każdym brak zaczepu na słuchawkę, bo złamana, brak uchwytów żeby się chwycić, oraz brak uchwytów żeby gdzieś położyć kosmetyki (akurat byłam po operacji brzucha i nie mogłam się schylić, a jakiś uchwyt bardzo by mi pomógł).
Konkol - @chomik3: prysznic w Bytomiu oddział patologii ciąży i chirurgii. Na miejsce...

źródło: comment_1637420529rwbeB6T8ASP8uhiQpLYNHp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Plp_: Samorząd dostaje pieniądze z rządu tak samo. PiS zwiększa wydatki samorządów przerzucając obowiązki na nich wcale nie podnosząc im dochodów, zwłaszcza tam gdzie rządzi opozycja.
  • Odpowiedz
@Plp_: Ty tak serio? XD To rząd decyduje które miasto ile dostanie. Nie napisałem że ukradli a idiotycznie rozdysponowali.
Wez jeszcze jakiegoś fikołka zrób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano:

@chomik3:
No dobra, spróbuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Miasto Rybnik właśnie kończy przetarg na budowę wiaty rowerowej dla budynku zespołu edukacyjno- artystycznego "Przygoda", który w najlepszym przypadku pochłonie prawie 3 mliony złotych xD widocznie jest to ważniejsza potrzeba niż remont łazienki w
Plp - @MarianoaItaliano: 

@chomik3:...

źródło: comment_1637440359OQFFqKSq3f0h65IF0RGOR5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Plp_: Ale na wiatę pewnie hajs daje UE albo jakiś program celowy i muszą na to wykorzystać, kto pracował w budżetówce ten się w cyrku nie śmieje. Możesz mieć dziurawy dach w urzędzie a 3 miliony na balony i ulotki i musisz kupić balony i ulotki zamiast łatać dach bo tak zapisano w budżecie...
  • Odpowiedz