@future_taylor: mistrzu, ale oni też wprowadzają lockdown z zakazem wyjścia z domu xDDD Jakby chociaż ten obowiązek szczepień "chronił" przed obostrzeniami, to może byłbym za. Ale tak, to jakieś jaja są.
@future_taylor: foliarzami już od dawna są ci co dalej srają w gacie i dostają histerii przed covidem i myślą, że szmata na twarzy ich ochroni i co miesiąc łykają jak ryba zarzutkę kolejną zmianę narracji poczynając od "szczepionka jedynym lekiem na covida" aż po dzisiejsze "szczepionka tylko łagodzi objawy" i "tak długo jak przyjmujesz ja regularnie"
@future_taylor: Meanwhile 80 lat temu "Austria króciutko z Żydami. Dla polakow, ludu z wschodniego kręgu cywilizacyjnego to jest cos do nie pomyślenia."
@future_taylor: smichy chichy z austryjakow, ale poczekaj moment, jak sie okaze ze juz wszedzie szczepienia obowiazkowe, lockdowny, 2 razy w roku conajmniej a tylko u nas wyjebka - to bedzie narreacja ze rozsiewamy wirusa w europie :D
@future_taylor: @pansa: @beerman: wiedzialem, ze wykop sie zesra xD jak lepiej rozwiniete kraje sie szczepią to mondry polak zrobi przeciwnie bo hehe nie da zniewolic. Jeszcze was historia nie nauczyla, ze jak zachod robi jedno a my drugie to zazwyczaj źle na tym wychodzimy?
@future_taylor: "Ku wolności wyswobodził nas Chrystus"! Dlatego chrześcijanin nie lęka się wolności, przed wolnością nie ucieka! Podejmuje ją w sposób twórczy i odpowiedzialny, jako zadanie swojego życia. Bo wolność nam dana jest przez Boga, jest nam nie tylko przez Boga dana, jest nam także zadana! Ona jest naszym powołaniem: "Wy, bracia - pisze Apostoł - powołani zostaliście do wolności".
@future_taylor: Czyli jak na zachodzie będą popierać gazowanie niezaszczepionych to też będziesz popierać, bo "na zachodzie tak robiom"? Wspaniała logika xD
@future_taylor: No i dobrze, ja nie mam nic przeciwko temu żeby to było szczepienie obowiązkowe, wtedy bym się zaszczepił jak na wszystko inne. Ale niech nasz pato-rząd weźmie odpowiedzialność za nopy i podejdzie do tematu odpowiedzialnie. Większości niezaszczepionych nie chodzi o szczepionkę tylko o podejście do tego wszystkiego
Spoko, Germanie zawsze przodują w ostatecznym rozwiązywaniu różnych kwestii... ( ͡°͜ʖ͡°) Obozy dla "niechcianych" też się znają... już nawet stoją, chwilowo jako muzea
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
Komentarz usunięty przez moderatora
"Ku wolności wyswobodził nas Chrystus"! Dlatego chrześcijanin nie lęka się wolności, przed wolnością nie ucieka! Podejmuje ją w sposób twórczy i odpowiedzialny, jako zadanie swojego życia. Bo wolność nam dana jest przez Boga, jest nam nie tylko przez Boga dana, jest nam także zadana! Ona jest naszym powołaniem: "Wy, bracia - pisze Apostoł - powołani zostaliście do wolności".
@future_taylor:
Spoko, Germanie zawsze przodują w ostatecznym rozwiązywaniu różnych kwestii... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obozy dla "niechcianych" też się znają... już nawet stoją, chwilowo jako muzea