Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3622
Dostałem bana za napisanie że jakiś typ z którym kłóciłem się na Messengerze zgłosił mnie pracodawcy za napisanie "papież p****olil dzieci"

XD

A więc zgłosił mnie do pracodawcy (duże korpo, międzynarodowe).

Zostałem wezwany do Działu Bezpieczeństwa złożyć zeznania xD

Wszystko było nagrywane audio i video.
Po przesłuchaniu został spisany protokół który musiałem podpisać.

Wszystko pójdzie do jakichś dyrektorów z samej góry XDD

Będę informował na bieżąco jak się czegoś dowiem

#2137 #wykopobrazapapieza #pracbaza #heheszki
  • 178
  • Odpowiedz
Dostałem bana za napisanie że jakiś typ z którym kłóciłem się na Messengerze zgłosił mnie pracodawcy za napisanie "papież p****olil dzieci"

@OCIEBATON: ale gdzie tego bana dostałeś? Do pracy Ci zakazali przychodzić?
  • Odpowiedz
  • 25
@OCIEBATON ciężko mi uwierzyć że pracodawcą podjął jakiekolwiek kroki w sprawie rozmowy prywatnej i jeżeli faktycznie to prawda to te korpo jak i Koleś który doniósł to debile.
  • Odpowiedz
@OCIEBATON dostales bana kiedystam i akat dzis postanowiles o tym wspmniec XD

Przeciez w takiej sytuacji nic ci nie moga zrobic bo powoluja sie na "dowod w sprawie" jakim jest prywatna rozmowa udostępniona im przez kogos nielegalnie.

Watpie ze piszesz prawde, w międzynarodowym korpo by raczej wiedzieli ze #!$%@? moga z tym zrobic XD
  • Odpowiedz
  • 37
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że
  • Odpowiedz