Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
Nie wiem jak na śląsku, bo tam to żreć węgiel potraficie, w reszcie kraju wypadków jest tylko więcej tam gdzie poprawił się stan dróg i ludzie zaczęli jeździć jeszcze szybciej.
I już wiem że nie rozmawiam z kimś zdrowym na umyśle. Widziałeś ostanie statystyki, czy debila będziesz
@Perun_93: Ale ja nigdzie o chwaleniu się nie pisałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MirkoLord: I obyś zdechł na drzewie. Gorzej jak zdechniesz na czyimś aucie albo plecach i gdy po Ciebie będzie już jechać śmieciarka, to postronnej osobie zafundujesz przejażdżkę karawanem.
https://tvn24.pl/poznan/swiebodzin-droga-s3-wjechal-autem-w-robotnikow-drogowych-nie-zyje-jedna-osoba-5491726
Ten przecież też nie widział żadnych robotników na drodze, bo chyba nie specjalnie w nich wjechał
A że człowiek jest tylko człowiekiem to może dojść do różnych wypadków taki jak ten w linku mi podałeś.
Jak nie widzę to jadę ostrożniej, jak widzę to mogę pojechać szybciej. Proste i logiczne
Taki orędownik sprawiedliwości na drodze jest często w---------y jak trzeba się za nim wlec, a prosta droga, dobre warunki, można lekkim chujem jechać dużo więcej i nie ma zagrożenia (chociażby pozostałość po remoncie drogi).