Wpis z mikrobloga

@Perun_93: > Na Śląsku mamy tragiczne drogi i ludzie po nich zapierddalaaja normalnie

Nie wiem jak na śląsku, bo tam to żreć węgiel potraficie, w reszcie kraju wypadków jest tylko więcej tam gdzie poprawił się stan dróg i ludzie zaczęli jeździć jeszcze szybciej.

o porąbanym prawie które daje pierwszeństwo pieszym przy każdej okazji.

I już wiem że nie rozmawiam z kimś zdrowym na umyśle. Widziałeś ostanie statystyki, czy debila będziesz
  • Odpowiedz
lubię z---------ć, a jak zdechnę na drzewie to zdechnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@MirkoLord: I obyś zdechł na drzewie. Gorzej jak zdechniesz na czyimś aucie albo plecach i gdy po Ciebie będzie już jechać śmieciarka, to postronnej osobie zafundujesz przejażdżkę karawanem.
  • Odpowiedz
@Bestia_z_Wadowic_37: ja nie rozumiem was kompletnie. Większość z was jezdzi jak kompletne cioty, widze was na drogach tych wielkich anty szeryfow co jada zawsze z ograniczeniem i widze was jak hamujecie na kazdym zakrecie do zalosnych predkosci jakbysmy po lodzie jezdzili, o-----------e dziwne ruchy samochodem, gdy trzeba przyspieszac to nie przyspieszacie tylko zamulacie. Po czym wyprzedza was 15 osob na czolowe bo ich tak w----------e, ze maja w dupie swoje
  • Odpowiedz
@Bestia_z_Wadowic_37: u mnie jest taka droga przez las. Z jednej strony prosta, z drugiej prosta i zakręt zza którego kompletnie nic nie widać. W dodatku wydaje się mniej ostry niż jest. Efekt jest taki, ze jak za szybko w niego wchodzisz z wewnętrznego łuku wyrzuca cię na środek, a z zewnętrznego zeby nie wylecieć z drogi musisz go ściąć. Na poczatku był tylko znak o ostrym zakręcie. Po ilus wypadkach
  • Odpowiedz
@Szalom ale po to ma człowiek oczy, by widzieć to oznakowanie
A że człowiek jest tylko człowiekiem to może dojść do różnych wypadków taki jak ten w linku mi podałeś.
Jak nie widzę to jadę ostrożniej, jak widzę to mogę pojechać szybciej. Proste i logiczne
  • Odpowiedz
@Bestia_z_Wadowic_37: są miejsca gdzie rzeczywiście 50 nie wzięło się znikąd, a są takie gdzie jest to zupełnie z d--y.
Taki orędownik sprawiedliwości na drodze jest często w---------y jak trzeba się za nim wlec, a prosta droga, dobre warunki, można lekkim chujem jechać dużo więcej i nie ma zagrożenia (chociażby pozostałość po remoncie drogi).
  • Odpowiedz