Aktywne Wpisy
tomosano +122
Mamy to, nocna cisza alkoholowa w Warszawie została przegłosowana. Największa represja wobec alkoholików po 89' xD
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Czy nocna cisza alkoholowa to dobry pomysł?
- Tak 47.3% (1084)
- jeszcze jak 14.6% (334)
- Nie 28.4% (651)
- alkohol to moje paliwo 9.8% (224)
Anonek463 +646
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
Eh a było tak dobrze.
Rok temu skończyłem 9 letni związek, kilka miesięcy przepracowywałem rozstanie ale z początkiem wakacji poznałem na #tinder świetną dziewczynę, kilka miesięcy jak z bajki mnóstwo czasu razem, poznaliśmy swoje rodzinny, ale coś od miesiąca zaczęło się sypać z jej strony i kilka dni temu zakończyliśmy ten związek, ogólnie chodziło o przyszłość, a mianowicie moją stabilizacje i to, że mi zależy na czymś poważnym, na wspólnym życiu. Mam 8 letniego syna, ale nie szukam matki dla niego, bo sobie dobrze z tym radzę. Sytuacje materialną i życiową mam mega ogarniętą, bo własne mieszkanie i własna działalność z zarobkami lepszymi jak 15k. Z wyglądu też niczego mi nie brakuje bo te 195 cm i morda 8/10. Ale jestem na takim etapie, że mam wszystko ustabilizowane i mam plany na przyszłość, ale nie mam pojęcia gdzie poznać kogoś z podobnym nastawieniem. Ale nie mam pojęcia gdzie poznać wartościową kobietę z którą będę mógł budować wspólną przyszłość. Nie chce się bawić w ONS czy FWB, bo chcę normalną relację, z kimś wspólnie budować przyszłość. Grono znajomych mocno hermetyczne, praca zdalna, więc kontaktów z ludźmi za wiele nie mam. Kompletnie nie wiem gdzie poznać kogoś wartościowego, chociaż ta dziewczyna była świetna, nie wiem czy się odezwać, za jakiś czas, czy twardo koniec to koniec, bo wiem, że wiele rzeczy można by pogodzić. Ale z tego wszystkiego najgorsza jest samotność, gdy nie ma się z kim dzielić smutkiem i radościami dnia codziennego. #zwiazki #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61961a4b6d062d000ad47154
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: najbardziej posrany argument samotnych rodziców
Nowego nie ma, bardziej narzut wymagające studia + praca na pełen etat, i przemyślenie, że to się zrobi poważnie i tego nie chce. 2 lata młodsza ode mnie. Ja lvl 27.
@Aik-
Dlaczego?
Mam podział tydzień tydzień, i nie oczekuje od nikogo pomocy w tym, bo to spoczywa na mnie i jego matce, i tu jesteśmy dogadani. A samotna matka to nie jest ktoś z kim chce się wiązać. Nie wykluczam dzieci za kilka lat, ale to musi być
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: zwiąż się z samotną matką to zrozumiesz, one też bardzo często nie szukają ojca dla swojego dziecka bo same ogarniają, a kasę dostają z alimentów.
Ogólnie to powodzenia.
8 letni syn.
Moglo byc to dla niej za dużo. Szukaj takiej, która zaakcepruje ten fakt, a nie jedynie przymknie na niego oko
Skoro nie chciałbyś samotnej matki, to wlasnie widzisz jak kobiety mające wybór postrzebają samotnych ojców.
Ten komentarz