Wpis z mikrobloga

@Dreszczyk: Chyba pisali że błąd certyfikatu, pieniądze ściągnięte i tyle z tego, więc będziesz srał za chwilkę na rzadko człowieczku, ciekawe co mama na to powie.
  • Odpowiedz
@veego: Ale kogo to interesuje? Jak ktoś się nie potrafi zabezpieczyć i bierze udział w takich 'akcjach' to nawet mi go nie żal. Nie ma co srać - za głupotę innych go nie ukarają, przynajmniej nie w tym wypadku.
  • Odpowiedz
@tajek: Było o wyłączeniu subskrypcji, tylko że ludzie nie dostali danych do logowania i nie mogą tego zrobić, śmieszy mnie poziom inteligencji dzisiejszej gimbazy.
  • Odpowiedz
więc będziesz srał za chwilkę na rzadko człowieczku, ciekawe co mama na to powie.

@veego: Ja nie brałem w tym udziału, a i pieniądze już sam na siebie zarabiam :> Męczy Cię dysonans poznawczy? Możliwe, że w przypadkach skrajnych można się posrać
  • Odpowiedz
będzie pozew zbiorowy.

@veego: HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

weź serio usuń to konto bo zacznę robić screeny dla potomnych, ilość beki jaką zaczynasz dostarczać przekracza ludzkie pojęcie XD
  • Odpowiedz
@veego: ale wiesz, że Allegro to jest zawarcie umowy, a napisanie metody na mikroblogu i zaznaczenie, że nie bierzesz odpowiedzialności, to zupełnie co innego?
  • Odpowiedz