Wpis z mikrobloga

@Pralko-suszarka: moge spytac skad jestes? Chyba, że pisałeś i mi to umknęło.
Nie moge uwierzyć w tą ilość par.
Pytam bo ja jestem placek z ryjca i miałem sporo par (tak mi się wydaje) bo po ~30 nowych dziennie... tylko no właśnie ja to uruchamiałem w Krakowie.
  • Odpowiedz
@realez: w promieniu 35km 200k ludnośći może mi się łapie, ale od wczoraj zwiększyłem do 60km i już całe trójmiasto łapie.

Ja jakoś nie mogę uwierzyć, że mając "placek z ryja" można mieć po 30 par dziennie....brzmi mega dziwnie. A jakie masz zdjęcia? Może jakiś sport czy zdjęcie na tle jakiś mega krajobrazów wrzucasz?
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: jedno zdjęcie w windzie z "rąsi", jedno z około 10m jak gram w badmintona, jedno jak się wspinam na ściance (tu akurat z tyłu bez ryjca) i tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jestem zdania, że wielkość miasta ma znaczenie. Nie trafiałem na księżniczki bo mnie takie laski nie interesują... plus miałem spore widełki wiekowe od 19 do 32 xD
  • Odpowiedz
@realez: ty, ale mi dałeś pomysła. Dziewczyny mają jakiegoś p-------a na punkcie faceta uprawiającego sport, może o to chodzi? Może znajdę jakieś zdjęcie gościa wspinającego się na ściane lub gdzieś w górach w zimę jak ma ryj zasłonięty cały i wrzuce do siebie, że niby to ja jestem! Przecież i tak dziewczyny tego nie sprawdzą xD Jeśli moja teoria jest prawdziwa, to wrzucenie takich zdjęć powinno dać mi te 30
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: jak patrzysz na zdjęcia fajnej kobiety, ale z typowo polską zawistną mordą to dasz w prawo? ja na tych zdjęciach byłem uśmiechnięty, aktywny pełen życia...
Myśle, że jak jebniesz zdjęcia z plaży na Florydzie czy z Jelitkowa to oba zostaną potraktowane w ten sam sposób - ten gość żyje i nie jest smutnym knurem. Chcesz czy nie chcesz to ludzie chcą zadawać się z ludźmi którzy ich wyniosą w
  • Odpowiedz
@realez: Ale co, Nie można być uśmiechnięty będąc w samochodzie czy domu? Ja też zrobiłem sobie takie zdjęcia, bym wyglądał na pozytywnego, tzn z uśmiechem. Ale nie ma mnie na tle plaży czy gór. Dlatego spróbuję zrobić ten trik o którym mówiłem.
Jeśli polka uśmiecha się to dam ją w prawo nawet jeśli to zdjęcie lustra ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka ja jestem ze Śląska i miałem łącznie ok. 40 par od lutego bodajże, część usunęła mnie od razu, część po jakimś czasie usunęła konta, a część par usunąłem ja, gdy nie otrzymałem po dłuższym czasie odpowiedzi na wiadomość. Sensownie pisało się może z czterema, z jedną udało się spotkać, ale nic z tego nie wyszło. Lvl 23, przedział 18-25.

A z dziewczynami ze Wschodu chętnie bym popisał, bo język znam
  • Odpowiedz