Aktywne Wpisy

LuckyStrike +74
#chiny Przejechanie 10.5 tysiąca kilometrów kosztowało mnie po przeliczeniu: 695 złotych. https://en.leapmotor.com/C01-Excellent
A wy co? Nadal 15 letni VW od Turasa z Niemiec i ruska ropa od Obajtka kupiona z Indii? xD Nawet mi was nie żal. Nie zapraszam do dyskusji. #motoryzacja #bekazpodludzi #tosachiny
A wy co? Nadal 15 letni VW od Turasa z Niemiec i ruska ropa od Obajtka kupiona z Indii? xD Nawet mi was nie żal. Nie zapraszam do dyskusji. #motoryzacja #bekazpodludzi #tosachiny
źródło: IMG_0240
Pobierz
brudny_boks +72
na protest rolników w samochodzie za 200k PLN, słaby to PR ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rolnictwo
#ekonomia
#motoryzacja
#rolnictwo
#ekonomia
#motoryzacja
źródło: aaa
Pobierz

źródło: comment_1636937322DlOOq0brKkwjyEhiG5d36e.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16369374383NDa4T6ouRakkvfOgkjS93.jpg
Pobierz@bijotai: Oj nie, znajmy swoje miejsce. Gdzie mi tam do mistrzów.
Komentarz usunięty przez autora
Np. zdjęcie dziecka z granicy - nieważne, że dzieci może jest tam 50 albo 100 na 2000 ludzi. To niczego nie zmienia. One tam są - taki jest fakt. Można nawet nic nie pisać. I wszyscy nagle dostają piany, że to MANIPULACJA, że to PRZEKŁAMANIE, OSZUSTWO itd. Manipulacja bo
źródło: comment_1636938838u77v286fkKizp30rj3guKA.gif
PobierzTak samo jak szkoda jest dzieci alkoholików, sierot z bidula i ogólnie wszystkich tych którzy bedą się musieli zmierzyć z dorosłością dzwigając na sobie brzemię patologicznego dzieciństwa.
źródło: comment_163695303950JsQ44tdH5D2rx2F3ABKa.jpg
Pobierz@anonimek123456: i mają swoich rodziców. W Polsce też jest kupa biednych dzieci, kupiłeś cegiełkę?
Jesteśmy za aborcją to takich dzieci które przeszkadzają rodzicom czy rodzice nie potrafią utrzymać też można by się pozbywać,