Aktywne Wpisy
Gours +99
Pamiętacie jak przez lata wszelcy pisowcy czy konfiarze śmiali się z tego, że fajnopolacy, lewacy i platformersi przejmują się tym, co się mówi o Polsce za granicą? No to dzisiaj postanowili w 2-3 godziny przebić to wszystko z nawiązką, bo… Elon Musk skrytykował decyzję Trzaskowskiego xD
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
wieszjo +12
Wykopki które znowu nabierają się na Natana bo trochę pokrzyczał żeby pokrzyczeć, nie jesteście jednak zbyt wymagającym audytorium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
Znowu pokochałeś Natana?
- Tak znowu go pokochałem 22.4% (37)
- Cały czas go kochałem 35.2% (58)
- Nie, już mi się przejadł i się nie nabiorę 2 raz 21.2% (35)
- Nigdy go nie kochałem, tfu. 21.2% (35)
Nic straconego sezon dopiero się rozpoczyna. Dla wszystkich tych, którzy chcieliby rozpocząć dokarmianie, ale nie bardzo wiedzą jak powstał tag #dokarmianieptakow Pomysłodawcą i głównym inicjatorem jest @powsinogaszszlaja.
Warto obserwować ten tag, ponieważ oprócz tego, że można będzie się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy, dla obserwatorów tego tagu przewidziany jest konkurs z nagrodami rzeczowymi. Powiem wam, że warto :)
Więcej informacji dotyczących funkcjonowania tagu należy się spodziewać lada dzień.
Jeszcze raz zachęcam do obserwowania tagu, a każdy kto chce być wołany do pierwszego wpisu niech zaplusuje pierwszy komentarz.
Jak widać ptaki już czekają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dokarmianieptakow #ptaki #ornitologia #przyroda #ogrod
https://www.wykop.pl/link/6369747/dokarmiaj-ptaki-z-glowa/
@powsinogaszszlaja, @illa_a, @mruczekk, @Megachilidae, @paramyksowiroza, @Tulkandra, @cerieth, @krol_elfow, @kartofel, @klangor, @Muga, @Zmora_nocna, @sedros, @krukmar, @klawaw, @justypl, @Kot_prezesa07, @fungi_, @Krotky_ale_gupi, @ulytdojatyzc, @Imzdx, @Yahto, @Magdzilla666, @alberto81, @thority, @Justyna712, @sikejsikej, @Leszek89, @jarqka, @dinkum
Błogosławieństwo Andrzeja Kruszewicza też jest - screen wrzucę później.
Część nagród już jest, może jeszcze przybędzie więcej( ͡° ͜ʖ ͡°).
@moll: testowałam już różne owoce, mięso, nasiona. Wiem, że uwielbia winogrona ;) Ale zimą to będzie zamarzać, myślałam o suchej karmie dla psa.
@powsinogaszszlaja > Łój wołowy roztapiasz, dodajesz słonecznik, proso, możesz też kupić mieszanki nasion. Gdy przestygnie formujesz kule.
Kiedyś wieszałem w drewnianych
@Kordus: Mój kot zjada tylko te, które nie zdążą uciec.
@WaveCreator: oczywiście, żeby nie było wątpliwości, mówiąc o słoninie mam na myśli surową, a nie jakieś zasolone gówno szkodliwe dla dziobatych
Jerzyki lubią otwarte przestrzenie i wysoką zabudowę, jak wpiszesz w google budka dla jerzyków to ci coś znajdzie, ale podejrzewam, że w twoim przypadku może pozostać pusta.
Większe prawdopodobieństwo, że zamieszka, któryś z
@moll: gdzieś kiedyś wyczytałam, bo faktycznie np. sucha karma niezbyt zamarźnie, a mojego ptaszora, czyli super wronę, nakarmię ( ͡° ͜ʖ ͡°)