Aktywne Wpisy
KorczakBHP +1544
Witam Mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteśmy tu nowi więc jeszcze się nie znamy.
Wiem, ze nikogo to nie interesuje wiec opowiem szybko. Jesteśmy firmą która zajmuje się sprzedażą odzieży roboczej i akcesoriów BHP ale znajdziecie u nas też np. wodery dla #wedkarstwo. . Jesteśmy jeszcze słabi w wykop ale wiemy co Mirasy lubią najbardziej. (。◕‿‿◕。)
Z okazji #dziendziecka i
Jesteśmy tu nowi więc jeszcze się nie znamy.
Wiem, ze nikogo to nie interesuje wiec opowiem szybko. Jesteśmy firmą która zajmuje się sprzedażą odzieży roboczej i akcesoriów BHP ale znajdziecie u nas też np. wodery dla #wedkarstwo. . Jesteśmy jeszcze słabi w wykop ale wiemy co Mirasy lubią najbardziej. (。◕‿‿◕。)
Z okazji #dziendziecka i
K-S- +229
Sprawdźmy nastroje polityczne na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°) dodaje bez tagów więc proszę o dawanie plusów.. #polityka
Na jaką partie oddasz swój głos w najbliższych wyborach parlamentarnych?
- Nie idę na wybory. 5.3% (56)
- Idę ale jeszcze się zastanawiam. 16.2% (171)
- PiS 4.4% (46)
- KO (PO) 44.1% (466)
- Konfederacja 15.8% (167)
- PsL 2.5% (26)
- Lewica 3.3% (35)
- Polska 2050 5.3% (56)
- Agrounia i Porozumienie 3.1% (33)
#przegryw #blackpill #bekaztwitterowychjulek #4konserwy #bekazlewactwa #psychologia
@su1ik: Posłałbys żone do ginekologa ktory na profilu społecznosciowym ma opis:
Przecież może w pracy jest profesjonalny i wcale nie miesza ideologii z decyzjami zawodowymi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przynajmniej szczera, nie #!$%@? sie nieswiadomie na mine ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko ciekaw jestem czy jesli faktycznie uda jej sie zostac "psycho-loszka" czy bedzie ludziom wykladac mantry o tym jak wygladaja zwiazki...
Bo Ty myślisz, że ci wszyscy specjaliści, lekarze, psycholodzy to są tacy wyważeni, spokojni ludzie. Wierz mi, sam znam paru psychologów, pedagogów, przyszłą panią psychiatrę, paru lekarzy różnych specjalizacji i prywatnie to sa #!$%@?. Ale jakie to ma znaczenie, skoro to w żaden sposób nie oddziaływuje na pacjenta? Wy chcielibyście w pracy być oceniani przez pryzmat tego co wypisujecie w internecie i przez pryzmat własnego spie*dolenia?
Jeszcze bardziej się
Komentarz usunięty przez moderatora
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: Przecież na psychologię w 90% idą ludzie zaburzeni i z problemami, bo mają nadzieję, że nauczą ich tam rozwiązywać te problemy. Jak widzisz, że psycholog ma tatuaże, to uciekaj, jak widzisz, że psycholog jest kobietą, to też uciekaj.
@Wogybogy: I jest, to, że skończysz studia, nie znaczy, że już możesz otwierać gabinet, najpierw musisz przejść sesję u kilku innych psychologów.
@cezeter: ciebie #!$%@?ć i twoją poewską lewicę.
@setmauz: Przecież to
ci sa
ci tez sa
i ci sa
starczy
przed wojna