Aktywne Wpisy

lubie-sernik +78
Jaki kraj w Azji wybrali byście do życia? I dlaczego?
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze

insystem +135
W listopadzie 2025 zgłosiłem na #stopagresjidrogowej wyprzedzanie na przejściu, skrzyżowaniu i podwójnej ciągłej, o tutaj, w tym miejscu. Później byłem zeznawać na policji i o sprawie zapomniałem. Aż do 31.03, dostałem maila (prowadzę działalność gospodarczą i łatwo mnie znaleźć) na skrzynkę firmową. Od niejakiego 21 letniego studenta. Zrzut z maila poniżej.
Żeby było zabawniej, kierujący jeździ Audi A1 Sportback
Kierujący źle celował w moją empatię (posiadam, ale nie w takiej
Żeby było zabawniej, kierujący jeździ Audi A1 Sportback
Kierujący źle celował w moją empatię (posiadam, ale nie w takiej
źródło: CnP_06042026_203234
Pobierz

źródło: comment_1636787323VtNDpBSjxT3YzH64dOMFXL.jpg
Pobierz@Karhun: a no np silnik ma ograniczenie trojkatow na modele albo klatek animacji, albo co tam jeszcze. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz
Ale:
@soltino12: tiaaaaaa. Pazernosc wydawcow nie zna granic. EA wcisnie mikroplatnosci gdzie
Co z takimi remake/remasterami które są zrobione dobitnie, czyli Demon Souls czy Crash?
@Karhun Remastery dają szansę pograć jeszcze raz setkami czy tysiącami osób po sieci a nie kilkunastoma na hamachi, czy z czego tam sie korzysta.
W 99 roku mało kto miał szerokopasmowy Internet, szczególnie w Polsce. Obecnie jak rozmawiam z dzieciakiem w wieku 12-17 lat, to on nie chce jakieś gry bo jest NOWA i z FAJNĄ FABUŁĄ, tylko gra w to w co grają jego koledzy. Dlatego takie dzieła jak Minecraft, Fortnite itd. żyją 10 lat, a nie tak jak
Z ciekawości, serio uważasz że np 15-20 lat temu, jak ludzie kupowali gry, to np 50% osób je kończyło? :p