Wpis z mikrobloga

@drippinsauce: No zobaczymy, szkoda nieco, ale koniec końców na shitach na plus ( Dzieki DOBO) Może jeszcze wystrzeli. Chociaż na tyle, aby wyjśc na 0. Problem tylko taki, że zazwyczaj jak bardzo rośnie, to noe śledzę kursu, a jak ma czas, to nic się nie dzieje albo spada
@le_banana sprzedawanie gdy się wyjdzie na 0 to kolejna pułapka umysłu. Windoge to jeden z projektów które mają potencjał. Dziś ruszają już wypłaty, niedługo listingi i usprawnienia. Może wyskoczyć w górę jak dobo jeśli będzie odpowiednie zainteresowanie i koniunktura.
@le_banana: Wczoraj przez Evergrande było tąpnięcie na całym rynku krypto, więc na altach i shitach też się to odbiło. Na dniach wchodzi listing na CMC, a dzisiaj ruszają nagrody w dogecoinach, także szykuje się bull run. Ja wrzuciłem 1 bnb, mogłem już wyjąć przy x5 ale czekam co najmniej do wejścia na CMC i co będzie dalej, to się zobaczy :D
@Popularny_mis: @onamatopeja: No zobaczymy, problem tylko taki ze 3 ostatnie shity w które zainwestowałem, tak promowane na wykopie, miały w moim przypadku dump o conajmnie 50% Trochę się z tego podśmiewam, bo strata z mojej strony dośc mała, a wiadomo, fajnie by było coś zarobic. Ten problem też dotyczy innych moich nowych coinów, np gemita czy ari10. Wiem jednak, że cierpliwość popłaca, tak więc póki co hodluję i nic z
@Szafa4drzwiowa: Nic nie sprzedaję, przecież napisałem w pierwszym wątku. W zasadzie to się zastanawiam, którego shita dokupic za ostatnie 25$, windoge, dobo, catbonka, a może jednak wrzucić to w coś bardziej ambitniejszego, np na kukoin :)
problem tylko taki ze 3 ostatnie shity w które zainwestowałem, tak promowane na wykopie

@le_banana: i ładnie napompowałeś bagi tych co weszli przed Tobą. Zamiast się tutaj skupić na 4-5 projektach to każdy chce być pierwszy i promuje inny i potem nikt nie zarabia.