Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +36
#perfumy
Rozpoczynam kontrowersyjny wątek.
Poproszę o perfumy po których jak ktoś ich używa to od razu zakładacie, że ktoś jest bezguściem i czujecie obrzydzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozpoczynam kontrowersyjny wątek.
Poproszę o perfumy po których jak ktoś ich używa to od razu zakładacie, że ktoś jest bezguściem i czujecie obrzydzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_20250620_094733
Pobierz
Volantie +178
Nie palę już ponad 6 lat (。◕‿‿◕。)
#chwalesie #rzucampalenie #rzucaniepalenia #palenie #nalogi #p-------y
#chwalesie #rzucampalenie #rzucaniepalenia #palenie #nalogi #p-------y
źródło: temp_file6998709048097712021
Pobierz

Mirki, jestem młodym kierowcą. Niedzielnym dla wielu. Odwaliłem coś, w co aż trudno uwierzyć. Wczoraj rano, chcąc trochę pojeździć, poszedłem do auta. Szyby były mokre, przez co widoczność mocno ograniczona. Pokręciłem się przy aucie, osuszyłem szyby i w drogę. Po przyjeździe zacząłem oglądać auto. Okazało się, że tylne, prawe drzwi są tylko domknięte. Musiałem za lekko nimi uderzyć i zamek się nie wpiął. Drzwi na miejscu, spoko, ale martwi mnie, czy w czasie drogi te drzwi mogły "latać"? Nic dziwnego nie czułem, ale nie były zamknięte, wiec wszystko możliwe. Czy mogę za to dostać mandat?
Wstyd. Ehhh.
#prawojazdy #samochody #polskiedrogi
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #618cd66e412b5f000aa8c2a1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
jeśli były niedomknięte to zamek powinien je trzymać, tak że nie powinny latać, ale wtedy powinny stukać, taki charakterystyczny dźwięk niedomkniętych drzwi