Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tt;dr dziewczyna z roboty, w której się zakochałem na zabój poszła w tango (potajemnie) z innym ziomkiem z pracy i wszystkiego się wypiera, nadal powtarza w kółko że nikogo nie szuka a z ziomkiem się spotyka po robocie na ruchanie.
Full:
Dwa miesiące temu zatrudniła się nowa dziewczyna, szkolę ją obecnie na stanowisko więc spędzamy ze sobą całe 8h dziennie. Przepiękne dziewcze, super szczupła, wysoka, przepiękny uśmiech - no
Tt;dr dziewczyna z roboty, w której się zakochałem na zabój poszła w tango (potajemnie) z innym ziomkiem z pracy i wszystkiego się wypiera, nadal powtarza w kółko że nikogo nie szuka a z ziomkiem się spotyka po robocie na ruchanie.
Full:
Dwa miesiące temu zatrudniła się nowa dziewczyna, szkolę ją obecnie na stanowisko więc spędzamy ze sobą całe 8h dziennie. Przepiękne dziewcze, super szczupła, wysoka, przepiękny uśmiech - no
djtartini1 +194
Ja mam około 6 kilometrów, a dostałem ofertę nowej pracy w moim zawodzie. hamuje mnie to że miałbym 90 km do nowej roboty. Jeździ ktoś tyle za robotą?
#praca #pracbaza i #podroze
@robertx no właśnie nie wiem ile by to zajęło. Mapy Googla mówią że to trasa na 1h 20 min.
W warszawie ludzie jak maja ponad 20 minut to raczej sie przeprowadzaja
@Pankrock: więcej niż 40 km bym nie dojeżdżała. Jeździłam tak na uczelnię i nigdy w życiu. Teraz jakbym szukała to maks 10 km, a najlepiej 4 km, żeby móc sobie czasem spacerkiem do domu wrócić. Szkoda tego czasu, przelicz na roboczogodziny, odnieś do swojego stylu życia i
BTW kasa to nie wszystko ¯\_(ツ)_/¯ ale jeśli jesteś w stanie tak prowadzić życie i będziesz przy tym szczęśliwy, to OK.
Z drugiej strony to tylko praca, skoro zmienisz teraz, to może zmienisz później. Skoro pieniądze są dużo lepsze to czemu nie. Kolejne doświadczenia, nowe znajomości, przyda się. Może w przyszłości znajdziesz