Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Studiuję infe, więc piszę jakieś mniejsze programy (C#, Python, Java) + prywatne projekty (Frontend) + raz na jakiś czas robię coś w Photoshopie.
#macbook #apple
Przyda się przy kodowaniu a jednocześnie dostaniesz lepszy układ graficzny (ten sam co w wersji pro)
Komp na lata.
Co uzyskasz przy MBA 16GB zamiast MBP 8GB, mniej swapu/zacinek i kwiczenia od strony środowisk wirtualizowanych, że za mało ramu. A co tracisz? 20% słabsza bateria, 10% słabszy procek, dźwięk jak
jednym słowem, jak się trafi 8GB to nie jest źle, ale i nie za dobrze, jak 16GB to starczy każdemu do końca dnia baterii
@paaszczaktaxi: gdzie trzeba dołożyć jakieś 5k w stosunku do 13"
niby na komp na lata, ale po 2 latach można odsprzedać obecnie zakupioną 13 w dobrej cenie i wziąć nowego aira niewiele dokładając.