Aktywne Wpisy
ArchDelux +437
Ciąg pieszo-rowerowy był zły i ogólnie wszystko było złe. xD Lepiej dać się wyprzedzać 40 tonom niż jechać nowiutką, pustą, asfaltową trasą, długą na kilkanaście kilometrów. To jest odwaga.
#rower #polskiedrogi #szosa
#rower #polskiedrogi #szosa
B3diSoprano +8
Jestem przerażony, że wszyscy którzy tak bardzo wspierają Ukrainę, chcą dla niej jak najlepiej, zarazem są gotowi poświęcać kolejne tysiące ludzkich istnień w imieniu ich chorych ambicji. "Wysyłajmy broń, pieniądze, czołgi, musimy zniszczyć ruska!" rozbrzmiewa po tagu, ale musicie sobie zdać sprawę, że ukraińscy żołnierze nie chcą ginąc w kolejnych mięsnych falach.
Widzieliście ostatnie nagranie oddziału, który wjechał na pole minowe? Pourywane nogi, ranni, śmierć i marazm, bylibyście gotowi spojrzeć któremuś z
Widzieliście ostatnie nagranie oddziału, który wjechał na pole minowe? Pourywane nogi, ranni, śmierć i marazm, bylibyście gotowi spojrzeć któremuś z
Tak żem coś czuł xD
https://twitter.com/sokoIowski/status/1457271365023805443
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #neuropa #edukacja #nauka #koronawirus #bekazpisu #polska #bekazpolakow
@naczarak: zapomniałeś o:
~60% Polaków wierzy, że jak się zaszczepi to wrócą do normalności.
@naczarak: Napisał typ, który za wyznacznik mądrości uważa belki moderacji wykopu XD
Przecież moderacja każdą aferę związaną z tym portalem tak oznacza, nawet jeśli robi to fałszywie.
Do tego zamiast odpowiedzieć na trafny zarzut o tym, że co ma opinia na temat naukowców do wiedzy, ty śmiesznych ataków ad personam używasz.
Z tego powodu,
o, kolejny husorz sie zesroł xD
I jak to świadczy o tobie że ten pseudotest znaczy dla ciebie więcej niż choćby wyniki testów iq w Europie?
Ogólnie wszystko się zgadza - "czucie i wiara silniej mówią do mnie, niż mędrca szkiełko i oko" - ty czujesz po popteście, mądrzy analizują po np. wynikach IQ. Stąd jesteś nacechowany emocjonalnie i jeszcze doszedłeś do wniosku że znasz rozkład
@naczarak: nie, to ty jesteś wykopowym dzbanem z objawami upośledzenia umysłowego XD
@kleopatrixx:
I ma rację, ale nieuctwo w Polsce triumfuje. Ba, nawet dzisiaj się niestety rzuca.
A wahanie pomiędzy testami z
Tragiczne jest to, że w tych 28% jest była pani minister…
Z takim IQ to Polacy światem nie porządzą.
Na super inteligentnych żymian możecie tylko na wykopie popluć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam na myśli aszkenazyjczyków.
Tak jak pisałem, gorzej niż z psem. Niekompetencją wykazałeś się już w pierwszym poście, nie wołaj mnie więcej.