Aktywne Wpisy

MonazoPL +104
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
Gdybyście mieli wybrać jedną ulubioną nutę zapachową, to co by to było? Ja tam nie jestem jakimś wielkim ekspertem i nie obwąchałem setek zapachów, ale na chwilę obecną gdybym miał wybierać, to byłaby to wetyweria. Mam p-------a na punkcie wetywerii.
#perfumy
#perfumy

![Komisja Europejska "nie doszacowała" emisyjności towarów z krajów spoza UE [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/19cb04fd0fb50850e26f0db46b92bf160f3876727fbfee53078411b7e2d36985,q80.jpg)

Poza tym wymienione przez Ciebie problemy nie unieważniają problemu przeciwko któremu dzisiaj ludzie protestują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@trevoz: ¯\_(ツ)_/¯
Co do problemów wymienionych w memie - jak najbardziej wysoka inflacja, drogie paliwo są to problemy, które są szeroko komentowane. Nie umniejsza to jednak faktu, że śmierć kobiety przez decyzje polityczne (nie oszukujmy, że decyzja TK taką była) też jest ważna. Może to dotknąć każdego z nas.
@Gaboleusz: oprócz PiSu i totalnej opozycji jest jeszcze konfederacja ;)
@trevoz: aj dałem się złapać na ukrytego pisiucha