Wpis z mikrobloga

#mirkowyzwanie

Trafiły mi się takie zadania:

1. Wykonaj oddział bojowy Kasztaniaków.
2. Namaluj swoje ulubione owoce na talerzu. Pokaż efekt.
3. Przeczytaj książkę autora, który obchodzi urodziny w tym miesiącu / polskiego żyjącego autora / autora, który jest Twoim imiennikiem

Nie wiem, czy mi to zaliczycie:

Namalowałem owoce, które bardzo lubię - Kasztany jadane (zad. 2) i stworzyłem z nich oddział bojowy Kasztaniaków-Fremenów (zad. 1) z Czerwiem w tle, na przeczytanej przeze mnie książce Diunie, autorstwa Franka Herberta (urodzony 8 października 1920) - (zad. 3).

ps. to mój pierwszy "autorski obraz". Wykorzystałem pozostałe farbki po obrazku typu "malowanie po numerach".
Szloch - #mirkowyzwanie

Trafiły mi się takie zadania:

1. Wykonaj oddział bojowy...

źródło: comment_1636054011qAZIRFHgXkIBbnFoel9JUh.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@faramka jak to? Czy nie namalowałem owoców? Nie wykonałem oddziału bojowego kasztaniaków? Nie przeczytałem Diuny?

Fakt - nie ma talerza ;(
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@faramka ah, i jeszcze komentarz co do daty urodzin autora. Fakt, mamy teraz listopad, ale zadanie otrzymałem w październiku. No niech Zarząd Mirkowyzwań podda sprawę analizie.
  • Odpowiedz
@Szloch: Moim zdaniem fajne, kreatywne podejście do zadania i powinno być zaliczone. Wiele relacji jest bardzo wątpliwych np. jakaś torba niby własnoręcznie uszyta, a widać że używana wielokrotnie, naciągane zdjęcia niby z wycieczki rowerowej i wiele wiele innych, a tu fajne podejście, napracowanko i wątpliwości moim zdaniem nieuzasadnione.
  • Odpowiedz