Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@? i potem się dziwić ze my Polacy jesteśmy traktowani jak błoto. Jak już kurier przychodzi do was i wy bierzecie to żarcie jak gdyby nigdy nic i jeszcze kłamiecie kuriera ze zapłacone. Jak usunęliście kartę kredytowa albo limit 1zl albo blikiem płacicie zamiast się przyznać. Oszukujecie kurierów a potem oni musza płacić. A się śmialiście zapewne z Grażyn ze promocja na karpia w lidlu. Normalny cywilizowany człowiek by się przyznał do błędu ale nie lepiej wziasc bo Ktoś popełnił błąd. To tak jakbym ja ci spuścił całe paliwo z auta a ty 5 minut temu tankowałeś. Nie nawidze tego społeczeństwa polskiego byle by sąsiad miał gorzej kwii No ręce opadają. Nic się w tym kraju nie zmieni. Albo jeszcze lepsze ze się wieszacie na Glovo ze wam kasę z konta zabiera xD nawet mi was nie żal. #polska #glovo #takaprawda #januszbiznesu #heheszki #bekazpolakow #gorzkiezale
M.....2 - Ja #!$%@? i potem się dziwić ze my Polacy jesteśmy traktowani jak błoto. Ja...

źródło: comment_163602617144f2bTyhMTyLsgVSu9Ouim.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
@Mietek_02: co ty #!$%@?, dali kod to ludzie użyli, proste

Cytowany tekst...Normalny cywilizowany człowiek by się przyznał do błędu ale nie lepiej wziasc bo Ktoś popełnił błąd.

tak, normalna firma by się przyznała do błędu a nie anuluje
  • Odpowiedz
Ja #!$%@? i potem się dziwić ze my Polacy jesteśmy traktowani jak błoto. Jak już kurier przychodzi do was i wy bierzecie to żarcie jak gdyby nigdy nic i jeszcze kłamiecie kuriera ze zapłacone. Jak usunęliście kartę kredytowa albo limit 1zl albo blikiem płacicie zamiast się przyznać. Oszukujecie kurierów a potem oni musza płacić. A się śmialiście zapewne z Grażyn ze promocja na karpia w lidlu. Normalny cywilizowany człowiek by się przyznał
  • Odpowiedz
Tak tak, bo hans albo friedrich by tak nie zrobili. Jakies kompleksy masz, a buraki wyrosna prawie wszedzie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
Albo jeszcze lepsze ze się wieszacie na Glovo ze wam kasę z konta zabiera xD

@Mietek_02: wg mnie Glovo powinno te zamówienia anulować, bo jednak są solidne przesłanki, że to był błąd, a cebulaki się od razu rzuciły, w tym by zakładać kolejne konta, byle tylko narobić jak najwięcej zamówień. Tylko no właśnie anulować zamówienia i skończyło by się jak w wielu innych takich przypadkach, gdzie część się pośmiała z
  • Odpowiedz