Aktywne Wpisy

Horkheimer +369
Autentycznie jest mi trochę żal Bosaka xD jako jedyny wydawał się w miarę ogarnięty, zawsze przygotowany merytorycznie, dobrze wypadał w mediach, starał się prowadzić poważną kampanię
a obok pijany Memcen nawalający do Petru tekstami z "Chłopaki nie płaczą", już o tej słynnej debacie nie wspomnę. Tik toczki, heheszki, memy
Braun i Korwin ze swoimi szurskimi wypowiedziami o rozstrzeliwaniu ministrów xD
nie dziwię się ludziom, którzy - mimo całej sympatii do Bosaka -
a obok pijany Memcen nawalający do Petru tekstami z "Chłopaki nie płaczą", już o tej słynnej debacie nie wspomnę. Tik toczki, heheszki, memy
Braun i Korwin ze swoimi szurskimi wypowiedziami o rozstrzeliwaniu ministrów xD
nie dziwię się ludziom, którzy - mimo całej sympatii do Bosaka -

Pepega +638
mela na ryj każdemu facecikowi w przedziale 18-40 co zaglosował na lewice, #!$%@? z wami przygłupy
#wybory
#wybory

Mirki mój #rozowypasek coś naskrobałą w laptopie. Tak opisała problem
"Widzisz, jak otwieram dyski zewnętrzne, to się otwiera i tam jest dopiero taki jakby skrót do dysku i jak otwieram to wyskakuje ten błąd w załączniku, każdy dysk ma swój nr błędu"
Na tyle się nie znam by jej pomóc. Mirki pomożecie ?
ekspertem od przywracania systemu nie jestem więc jak naprawić nie poradzę
Możesz otworzyć pod Total Commanderem (albo wiersz poleceń) i spr. jaka jest rzeczywiście zawartość tej partycji?
Jeśli różowypasek nie jest w stanie spr. w sposób inny niż przez explorera zawartości partycji to życzę powodzenia w usuwaniu problemu na odległość.
(bez TeamVIewer / remote desktop się nie obejdzie)
Jak wsp. wygląda na działanie jakiegoś wirusa (trojana whatever), względnie jak działanie wirusa który został potem usunięty przez AV ale AV już nie potrafił przywrócić OS do poprzedniego stanu.
http://forum.pclab.pl/topic/896975-Narz%C4%99dzia-u%C5%BCywane-do-dezynfekcji/page__p__11849559&#entry11849559</a>