Aktywne Wpisy

JaNieGejJaPapiesz +270
ciekawe jaka grupa spoleczna będzie nastepnym wrogiem wykopu
#psiarze
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)

1. Wywoływanie procesu i zaczytywania output. 2. Ironpython.
3. PythonNet
Pythonowy programik wykorzystuje m.in. Matplotlib który nie za dobrze współpracuje z ironpython. Także która opcja jest najlepsza i dlaczego ? Jak byście podeszli do tego zagadnienia ?
Na chwile obecna jedyna opcja jaką widzę to utworzenie projektu wrappera w którym przy pomocy pythonNet wywoływał bym pythonowy kod. #programowanie #python #dotnet
Ewentualnie zrobic to asynchronicznie w modelu pub/sub rzucając command na kolejkę/topic w reakcji na który aplikacja Pythonowa wykona logikę i output zapisze do jakiejś bazy danych, pliku, cokolwiek? Z tym, ze ta opcja wymaga modyfikacji aplikacji w Python,
Chodzi o to że program odpalany jest z linka z przeglądarki argumentami, ale jeśli już jest jakaś instancja odpalona to ta druga przekazuje argumenty do pierwszej i się zamyka.
tutaj przykład C# => Python
Komentarz usunięty przez autora
Wydawał mi się fajny gdy czytam teorię o tym. Gdy staram się coś w tym zrobic to juz nie jest tak kolorowo ( mało konkretnych tutoriali )
Jeśli chodzi o uruchamianie aplikacji to tak jak @sepuqqu pisze zrób to skryptem shellowym
@DaxterPoker jak chcesz ale wtedy spawasz ze sobą te apki kodem wrappera, zależy czy ci to pasuje