Aktywne Wpisy

kukold +193
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

SystemHalted2_0 +167
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1635778668dYDOyOkhoH8SN4hfCf327s.jpg
Pobierzźródło: comment_1635780232ZfkFUH0NToGEPfPrpd3tHn.jpg
PobierzNie wiadomo co będzie, ale jak widzę narrację jak sprzed roku o niebezpiecznej szczepionce, to widzę że mam do czynienia z szurem wysokiej klasy :)
@Bover: W tym memie nie ma takiej narracji.
Plus, odwołując się do meme -
2020 -> tak, szczepionka chroni przed zachorowaniem - > nie ze 100% skutecznością, ale chroni
2021 -> tak, szczepionka łagodzi przebieg choroby -> co nie wyklucza że nadal można mieć bardzo ciężki przebieg
coś jeszcze tam bulgoczesz?
Twój sposób myślenia opiera się na braku zrozumienia podstawowych faktów, jest to myślenie typu:
2020 -> ziemia jest kulą i krąży wokół słońca
2021 -> no dobrze, może ziemia nie jest kulą, a elipsoidą obrotową i nie krąży wokół słońca a wokół centrum masy ziemi i słońca
2022 -> no dobra, ziemia nie jest elipsoidą obrotową, ale ma kształt
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Pierwsza-dawka-szczepionki-Pfizera-skuteczna-az-na-93-proc-Naukowcy-wyjasniaja-8059141.html
Zaraziłem się na małej imprezie (9 osób).
5 osób niezaszczepionych i 4 zaszczepione, każdy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu