#anonimowemirkowyznania Różowe co z wami? Mieszkam drugi raz dłużej z dziewczyną i znowu ten sam problem. ZUŻYWACIE OD GROMA SRAJTAŚMY! Gdy mieszkałem sam, mi spokojnie wystarczy rolka na miesiąc. Od kiedy jestem z różową to idzie 10-12 rolek miesięcznie (!) Co wy robicie z tym papierem? Każde g---o zawijacie jak mumię żeby dokonać rutualnego pochówku? Czy przykrywacie dwójkę stosem papieru żeby przykryć wstyd, że sracie? Rozumiem, żeby jedna różowa miała taki odchył, ale to już z drugą dzieje się to samo, co pozwala mi sądzić, że wszystkie takie jesteście. Proszę wyjaśnijcie mi tę zagadkę!
ej ale jak kolesie nie wycieraja siurow po szczaniu? z kim ja tu siedze... jeszcze pewnie chlapiecie po szczaniu jak kropidlem i wali w kiblu szczynami?
@lucidwires: K---a no jakby nie patrzeć to potwierdzam, rolka na miesiąc. 1 Listopad rozpocząłem trzecią rolkę z czteropaka. Na mieszkaniu mieszkam od końca sierpnia, więc idealnie mi się teraz uwypukliło zużycie XDDD
@AnonimoweMirkoWyznania: Mój współlokator zużywał w c--j papieru, aż zacząłem chodzić ze swoją jak w Świecie Według Kiepskich, bo mi się nie opłacało dzielić i latać co chwila do sklepu xD. Rolka na miesiąc to standard, bo w przeciwieństwie do większości Polaków, uznaję coś takiego jak mycie d--y po wizycie w toalecie, a nie polerowanie kilometrem papieru ( ͡°͜ʖ͡°)
nie ma to jak pochwalić się na wykopie, że się ma brudną dupę. Gratuluję. Zbieracie papierem to co grube a reszta roztarta głęboko w rowie mieli się razem z włosami jak nutella, taki obraz Waszych brudnych dupsk. Spróbujcie kupić nawilżany papier toaletowy (jest tego mnóstwo teraz) i po takim Waszym "wytarciu" wytrzeć dupę jeszcze raz tylko nawilżanym. Zobaczycie ile gówna
Różowe co z wami? Mieszkam drugi raz dłużej z dziewczyną i znowu ten sam problem. ZUŻYWACIE OD GROMA SRAJTAŚMY! Gdy mieszkałem sam, mi spokojnie wystarczy rolka na miesiąc. Od kiedy jestem z różową to idzie 10-12 rolek miesięcznie (!) Co wy robicie z tym papierem? Każde g---o zawijacie jak mumię żeby dokonać rutualnego pochówku? Czy przykrywacie dwójkę stosem papieru żeby przykryć wstyd, że sracie?
Rozumiem, żeby jedna różowa miała taki odchył, ale to już z drugą dzieje się to samo, co pozwala mi sądzić, że wszystkie takie jesteście.
Proszę wyjaśnijcie mi tę zagadkę!
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #gownowpis
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #617fa58f72794c000ad5e84e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@lucidwires: może srał zawsze w pracy( ͡° ͜ʖ ͡°)
ergo de facto płacili mu za sranie
@lucidwires: K---a no jakby nie patrzeć to potwierdzam, rolka na miesiąc. 1 Listopad rozpocząłem trzecią rolkę z czteropaka. Na mieszkaniu mieszkam od końca sierpnia, więc idealnie mi się teraz uwypukliło zużycie XDDD
Komentarz usunięty przez autora
ja p------e, przeczytałem ten watek i zwątpiłem w ludzi.
rolka na miesiąc....... szkoda ze nie rolka na kwartał.
@Ignas1415: Dokładnie, ja sobie nie wyobrażam z cewką pełną resztek moczu, założyć spodni.
@lucidwires:
muzułmanin podciera się paluszkiem
nie ma to jak pochwalić się na wykopie, że się ma brudną dupę. Gratuluję. Zbieracie papierem to co grube a reszta roztarta głęboko w rowie mieli się razem z włosami jak nutella, taki obraz Waszych brudnych dupsk.
Spróbujcie kupić nawilżany papier toaletowy (jest tego mnóstwo teraz) i po takim Waszym "wytarciu" wytrzeć dupę jeszcze raz tylko nawilżanym. Zobaczycie ile gówna