Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Różowe co z wami? Mieszkam drugi raz dłużej z dziewczyną i znowu ten sam problem. ZUŻYWACIE OD GROMA SRAJTAŚMY! Gdy mieszkałem sam, mi spokojnie wystarczy rolka na miesiąc. Od kiedy jestem z różową to idzie 10-12 rolek miesięcznie (!) Co wy robicie z tym papierem? Każde g---o zawijacie jak mumię żeby dokonać rutualnego pochówku? Czy przykrywacie dwójkę stosem papieru żeby przykryć wstyd, że sracie?
Rozumiem, żeby jedna różowa miała taki odchył, ale to już z drugą dzieje się to samo, co pozwala mi sądzić, że wszystkie takie jesteście.
Proszę wyjaśnijcie mi tę zagadkę!

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #gownowpis

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #617fa58f72794c000ad5e84e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krm_: Ja po siku się myje albo używam chusteczek nawilżanych, nie wiem, mam na tym punkcie obsesje jakaś xd niebieski tez narzeka, ze zużywam za dużo papieru XD
  • Odpowiedz
Czy przykrywacie dwójkę stosem papieru żeby przykryć wstyd, że sracie?

@AnonimoweMirkoWyznania: Śmiej się, ale niektórzy tak robią. A całkiem poważnie, dużo papieru schodzi na przykład na higieniczne zawijanie podpasek czy tamponów, aby niczego nie pobrudzić lub by nie było czuć zapachu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Miałem kiedyś współlokatorkę, która po jednej wizycie w kiblu potrafiła zużyć ponad pół nowej rolki. Nawet jak splukala to później jeszcze sporo czystego papieru zalegało tam w wodzie, nie wiem po co tyle zużywać
  • Odpowiedz