Wpis z mikrobloga

@DoloremIpsum: Daily w ogole powinno zostawc #!$%@?. Chyba, ze wszyscy w firmie pracuja nad jednym projektem. Z mojego doswiadczenia to kazdy cos tam gada, co innych malo interesuje, bo sa w innym projekcie. A z tymi, z ktorymi jestem w jednym projekcie to i tak mam catchup pozniej za dnia jesli potrzeba. Ostatnio robie E2E, tak #!$%@? i monotonne, na swom daily z mojej strony pada: wczoraj testy, dzisiaj wiecej testow
@ToTrocheBardziejSkomplikowane: Nie, to nie sa losowe osoby. Firma, w ktorej pracuje ma 3 albo 5 albo #!$%@? wie ile tych projektow. Ja pracowalem najpierw w jednym projekcie, pozniej w drugim. Drugi nagle, z dnia na dzien zostal wstrzymany('poczekajcie chlopaki, bo musimy z klientem pogadac czego on chce') i wrocilem do pierwszego projektu. Z tym przerwanym projektem od tamtej pory, w sierpniu, niewiadomo nic kompletnie. Oprocz projektow softwareowych firma, w ktorej pracuje
@cugowski: ale samo info, „robiłem testy i dzisiaj tez robię testy” jest w zupełności wystarczające. Lead wie co robisz, czy trzeba Ci szukać roboty. Nie wiem co byś więcej chciał na daily :P jak byś miał jakis problem z testami to tez miejsce na podniesienie tego. Generalnie dily to szybki status i tyle. Tylko dziwne, ze macie na daily ludzi z innych zespołów
@WyjmijKija: To o tym mowie wlasnie, ze mowie dwa zdania i tyle, bo nikogo to nie interesuje. Poprosili mnie, zebym sie stawial na standupy to sie stawiam no, ale sa one strata czasu z mojej perspektywy.