@pavl_: Ja cisne od 25 lat :) Zawsze chciałem być kucharzem ale przez #!$%@? matki o tym ze będę stał przy garach poszedlem na studia które #!$%@? po miesiącu i tyle by było z mojej kariery wojciechy basiura
@pavl_: A daj spokój Mam 40 lat i już lubię to co robię plus daje mi to komfort Nawet jakbym był Michałem aniołem patelni to nikt mnie na kuchnie nie wpuści bez doświadczenia lub znajomosci chociażby przez polska zawiść ;) Takie frazesy to se można 20 latkom wciskać
@kutwa_sprytny: Mireczu! ciśnij na tt swoje przepisy i dawaj to dla publiki! tt to na tą chwilę najlepsza platforma to rozwijania się i zainteresowań nie ma granicy wieku! :)
@arinkao: Tak tylko to wiąże się z zatrudnieniem pracowników czego od dawna unikam Myśle o małym bistro na styl włoski czy grecki na emeryturę za jakieś 4-5lat ale nie wiem czy to w Polsce się uda
#gotujzwykopem
Zawsze chciałem być kucharzem ale przez #!$%@? matki o tym ze będę stał przy garach poszedlem na studia które #!$%@? po miesiącu i tyle by było z mojej kariery wojciechy basiura
Mam 40 lat i już lubię to co robię plus daje mi to komfort
Nawet jakbym był Michałem aniołem patelni to nikt mnie na kuchnie nie wpuści bez doświadczenia lub znajomosci chociażby przez polska zawiść ;)
Takie frazesy to se można 20 latkom wciskać
Myśle o małym bistro na styl włoski czy grecki na emeryturę za jakieś 4-5lat ale nie wiem czy to w Polsce się uda