Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem jak można oceniać człowieka jedyne na podstawie jego orientacji seksualnej.
Nie rozumiem jak można czuć agresję do człowieka, tylko dlatego że jest homoseksualistą.
Nie ma logicznej przyczyny, by takich ludzi taktować w jakikolwiek sposób gorzej.
Uważam, że homofobami są ludzie z IQ poniżej 80.

#bekazprawakow #bekazpodludzi #lgbt
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dlaczego profanują symbole narodowe i religijne?

@KOLEGAMAMY: k---a, faktycznie, dlaczego ktos w ogole mysli o profanowaniu symboli narodowych kraju, ktorego wladze otwarcie mowia ze LGBT to nie ludzie tylko ideologia oraz symboli religijnych Kosciola Katolickiego, ktory wypowiada sie o nich w podobny sposob? Gdyby tylko istnial jakis powod... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@l-RAD-l: To, że ludzie czegoś nie rozumieją wcale nie oznacza, że mają rację i ich opinia jest jedyna słuszna. Powiedziałbym, że jest dokładnie na odwrót. Może masz po prostu zbyt wąskie spektrum lub żyjesz w bańce?
  • Odpowiedz
Nie rozumiem jak można oceniać człowieka jedyne na podstawie jego orientacji seksualnej.

@l-RAD-l: Nie oceniam jego jako człowieka, ale tylko jego poglądy. Wolno mi się z nimi nie zgadzać?
  • Odpowiedz
@l-RAD-l ja nie czuję agresji do homoseksualistów, czuję obrzydzenie do głośnych, atencyjnych pederastów. To ktoś biegunowo odmienny od homoseksualisty. To tak jakby heteroseksualny człowiek, przedstawiałby się. Cześć, jestem Tomek i lubię 69. Tak to brzmi mniej więcej gdy ktoś mówi Cześć jestem Tomek i jestem gejem...
  • Odpowiedz
@JuliuszKalodont:

Cześć, jestem Tomek i lubię 69. Tak to brzmi mniej więcej gdy ktoś mówi Cześć jestem Tomek i jestem gejem...

Ale wiesz, że bycie gejem nie oznacza, że ktoś się chwali lubieniem seksu gejowskiego? To manifestacja tożsamości, tak jak ktoś, ktoś mówi, że jest katolikiem. Z byciem gejem łączy się cała masa zjawisk społecznych. Jednocześnie gej może żyć w całkowitym celibacie.

Tak samo reagujesz, gdy ktoś ci powie, że
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego zgadzam się z Tobą, bycie gejem to cała masa zjawisk społecznych. Depresja, rozwiązły tryb życia, choroby weneryczne i inne profity z bycia homoseksualistą. Hmm porównałeś właśnie bycie osobą wierząca z byciem homoseksualistą, czy to znaczy że homoseksualizm jest nabyty w trakcie wychowania? Oraz czy można się z homoseksualizmu "wyleczyć" jak z bycia katolikiem? Homoseksualiści przeważnie sami oznajmiają urbi et orbi że są homoseksualistami, nie pytani o tę kwestię. Bardzo dobrze
  • Odpowiedz
@l-RAD-l: Jak skończy się lewicowa indoktrynacja po szkołach polegająca na wmawianiu dzieciom, że bycie heteroseksualną osobą to wstyd i ciemnota, a bycie gejem, querem czy innym transem jest świadectwem nowoczesności i jakiejś "lepszości" to nie będę miał z tym problemu.
  • Odpowiedz
Skrajności są złe ale to one są pokazywane, zarówno debile pokroju Bakiewicza jak i trans czuby jak Sybil jakmutam.
Zwykli hetero czy homo maja totalnie gdzieś kto komu co do d--y pcha xD
  • Odpowiedz