Aktywne Wpisy
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +36
Nie rozumiem jak można czuć agresję do człowieka, tylko dlatego że jest homoseksualistą.
Nie ma logicznej przyczyny, by takich ludzi taktować w jakikolwiek sposób gorzej.
Uważam, że homofobami są ludzie z IQ poniżej 80.
#bekazprawakow #bekazpodludzi #lgbt
@KOLEGAMAMY: k---a, faktycznie, dlaczego ktos w ogole mysli o profanowaniu symboli narodowych kraju, ktorego wladze otwarcie mowia ze LGBT to nie ludzie tylko ideologia oraz symboli religijnych Kosciola Katolickiego, ktory wypowiada sie o nich w podobny sposob? Gdyby tylko istnial jakis powod... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Traktuj ten wpis jako całość a nie wyrywaj słówek z kontekstu
Nie mam ambicji by zmieniać świat
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@l-RAD-l: Nie oceniam jego jako człowieka, ale tylko jego poglądy. Wolno mi się z nimi nie zgadzać?
Ale wiesz, że bycie gejem nie oznacza, że ktoś się chwali lubieniem seksu gejowskiego? To manifestacja tożsamości, tak jak ktoś, ktoś mówi, że jest katolikiem. Z byciem gejem łączy się cała masa zjawisk społecznych. Jednocześnie gej może żyć w całkowitym celibacie.
Tak samo reagujesz, gdy ktoś ci powie, że
Akurat żadna z nich. Ale np. związek z osobą tej samej płci często
Zwykli hetero czy homo maja totalnie gdzieś kto komu co do d--y pcha xD