Aktywne Wpisy
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +36
Nie rozumiem jak można czuć agresję do człowieka, tylko dlatego że jest homoseksualistą.
Nie ma logicznej przyczyny, by takich ludzi taktować w jakikolwiek sposób gorzej.
Uważam, że homofobami są ludzie z IQ poniżej 80.
#bekazprawakow #bekazpodludzi #lgbt
Niech każdy się szczepi kto chce, też niech sam za to płaci.
@Scaab: No okej można być lub nie być zwolennikiem przymusowych szczepień, ale póki szczepienia są dobrowolne, to zaszczepienie się lub nie jest indywidualna decyzja każdego człowieka (która niesie za sobą jakieś skutki; np moja decyzja o niezaszczepieniu się może mieć wpływ na innych)
Natomiast orientacji seksualnej nie można ani wybrać, ani zmienić. Moja orientacja seksualna nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Albo np ekstrapolowania użytkowników wykopu na populację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Czy może zmyślasz i twoim jedynym źródłem wiedzy o lgbt są demotywatory z parad techno?
Nie wiem ale się domyślam
@yummy157: Dlaczego?
Szczepienia na grypę również?
@KOLEGAMAMY: Przez to nienawidzisz jakiegoś konkretnego geja?
Przecież tego
@yummy157: Skąd ta pewność?
Tu nawet nie chodzi o to, że ludzie na covid mogą umrzeć, ale o to, że właśnie przez ludzi chorujących na covid służba zdrowia nie będzie w stanie pomóc innym.
Dlatego też rząd powinien dążyć
Choć zamiast "były donosy" wolałbym zobaczyć twarde dane.
@KOLEGAMAMY: bo się nażarłeś kwasa i masz erotycznego badtripa. Tak naprawdę nie masz ani dzieci, ani niczego nie widzisz, bo nie wychodzisz z piwnicy.
@l-RAD-l: ty no nie wiem, może stąd, że w zeszłym roku się zapadła xD