Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem jak można oceniać człowieka jedyne na podstawie jego orientacji seksualnej.
Nie rozumiem jak można czuć agresję do człowieka, tylko dlatego że jest homoseksualistą.
Nie ma logicznej przyczyny, by takich ludzi taktować w jakikolwiek sposób gorzej.
Uważam, że homofobami są ludzie z IQ poniżej 80.

#bekazprawakow #bekazpodludzi #lgbt
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@l-RAD-l: wystarczy wejść na wykop i mieć z nimi do czynienia, stereotypy nie biorą się z powietrza, większość jak nie wszyscy to agresywne osoby które same nie są tolerancyjne, a wymagają tego żeby cały świat je tolerował, akceptował i traktował inaczej tylko dlatego że są skrzywione, w pewnej sferze i nie tylko. Najcześciej takie osoby są mega śmiałe, nachalne, chamskie w rozmowach i oczekują że ktoś będzie to tolerował jak
  • Odpowiedz
@l-RAD-l: Raczej w interesie państwa jest to żeby zapewnić darmowe, powszechne szczepienia.

@Scaab: No okej można być lub nie być zwolennikiem przymusowych szczepień, ale póki szczepienia są dobrowolne, to zaszczepienie się lub nie jest indywidualna decyzja każdego człowieka (która niesie za sobą jakieś skutki; np moja decyzja o niezaszczepieniu się może mieć wpływ na innych)

Natomiast orientacji seksualnej nie można ani wybrać, ani zmienić. Moja orientacja seksualna nie
  • Odpowiedz
@KOLEGAMAMY: Tak z czystej ciekawości; na jakiej ulicy widziałeś pół nagich mężczyzn w skórach?

Czy może zmyślasz i twoim jedynym źródłem wiedzy o lgbt są demotywatory z parad techno?

Nie wiem ale się domyślam
  • Odpowiedz
A dlaczego lgbt mi się w-------a ze swoimi poglądami a raczej żądaniami w życie? Dlaczego jak idę z dziećmi na spacer to widzę pół nagich mężczyzn w skórach na ulicy na paradach? Dlaczego profanują symbole narodowe i religijne? W---------a się ludziom w życie to wcale się nie dziwie ze potem spotyka ich taka przykrość. Nie mam nic do lbgtqwerty, nawet szacunku

@KOLEGAMAMY: Przez to nienawidzisz jakiegoś konkretnego geja?
Przecież tego
  • Odpowiedz
@l-RAD-l: Bo to już się zdarzyło: podczas pierwszej i drugiej fali. W Polsce nie tak dobitnie, ale były donosy o tym, że karetki nie jeździły do chorych, bo szpitale były zapchane chorymi na covid etc.

Tu nawet nie chodzi o to, że ludzie na covid mogą umrzeć, ale o to, że właśnie przez ludzi chorujących na covid służba zdrowia nie będzie w stanie pomóc innym.
Dlatego też rząd powinien dążyć
  • Odpowiedz
A dlaczego lgbt mi się w-------a ze swoimi poglądami a raczej żądaniami w życie? Dlaczego jak idę z dziećmi na spacer to widzę pół nagich mężczyzn w skórach na ulicy na paradach?

@KOLEGAMAMY: bo się nażarłeś kwasa i masz erotycznego badtripa. Tak naprawdę nie masz ani dzieci, ani niczego nie widzisz, bo nie wychodzisz z piwnicy.
  • Odpowiedz