Wpis z mikrobloga

Ja chodze do dużej sieciówki zdrofit i w moim przypadku mam bardzo fajnych trenerów. Mam wykupiony zwykły karnet a jak czegoś nie potrafię zrobić albo wydaje mi się ze złe korzystam z sprzętu to podchodzę do trenera który jest aktualnie wolny na siłowni o on zawsze wyjaśnia i pomaga. Dodatkowo zawsze na silce jest ktoś i jak zapytasz to normalnie Ci pomogą
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DoIHaveTo: trenerzy personalni w sieciowkach maja to do siebie (a przynajmniej to zaobserwowalem), ze ch*ja sie znaja na rzeczy. Masz szczescie, ze zyjemy w roku 2021,wiec w internecie jest tego pelno. Pierwsza rzecz to baza danych cwiczeniami (link).
Druga to kanal, ktory codziennie wrzuca filmiki z cwiczeniami na rozne partie ciala.
  • Odpowiedz
@DoIHaveTo: https://www.youtube.com/watch?v=ixkQaZXVQjs. Ja oglądam ATHLEAN-X (niestety po angielsku). Koleś robi clickbaitowe tytuły ale zna się na rzeczy, pokazuje błędy popełniane przez ludzi, przedstawia ćwiczenia których lepiej nie robić oraz proponuje bezpieczniejsze ćwiczenia do wykonania. Ja narazie też zaczynam oraz oglądam jego materiały żeby się wspierać. Na początek może być.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DoIHaveTo: Trenerów personalnych na siłowni sobie odpuść. Wszystko co potrzebne masz w internecie. Ale jeśli sam nie wiesz czego chcesz dokladnie oraz jakie są Twoje priorytety, to możesz uderzyć do mnie na priv. Jak się zrobi większy wywiad, to można zawsze coś zdziałać :)
  • Odpowiedz