Wpis z mikrobloga

- Bądź Krzysztofem „Atorem” Woźniakiem,
- 10-minutowe tematy rozklekaj na 40 minut,
- 1/4 filmu poświęcaj na p---------e o lajkach, subach i playlistach,
- nie rób researchu, bo po co?
- gadaj na poważnie szurskie pierdoły typu: Bill Gates chce nas zachipować,
- miej kruche ego i gadaj, że chciałeś wyskoczyć przez balkon, bo dzieciaki od innego youtubera cię zwyzywały,
- swoje poglądy polityczne uzależniaj głównie od prywaty np. od tego, że Korwin nie wiedział kim jesteś xD
- w swoich analizach politycznych twierdź, że Max Kolonko będzie czarnym koniem w wyborach xDDD
- mów, że jesteś prawnikiem, mimo że jedynie ukonczyłeś marketing,
- przez ponad 10 lat youtubowania nie naucz się montażu,
- nagrywaj filmy w u------m garniaku i z przetłuszczonymi włosami,
- obrzydliwie kaszl, bekaj, pierdź i łaź w samych gaciach podczas nagrywania,
- zakładaj cringowe fanpeje, typu Żona Atora i udawaj, że to nie ty.
Nazywaj się poważnym dziennikarzem XDDDDD

#ator #pracowniktvn #bekazprawakow #szury #foliarze
NVX78 - - Bądź Krzysztofem „Atorem” Woźniakiem,
- 10-minutowe tematy rozklekaj na 40...

źródło: comment_16351698821GjuqRK8vD7gFOSUrLyGMd.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NVX78: pamiętam materiał w Uwadze jak byli u Daniela Magicala, a ten w koszulce FameMMA, Bombel na żywo podczas reportażu i Ator gadający z redaktorem jako ekspert od jutuba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KomentatorTramwajowy: Jego odpały są wrzucane na grupy poświęcone scricte foliarstwu. Filmy oglądam bardzo rzadko, zwykle na szybkości x2, a i tak zwykle wytrzymuje max 10 minut (czyli tak naprawdę 5).
  • Odpowiedz
@NVX78: Gada na niewygodne tematy to trzeba człowieka zdyskredytować. Jak tyle o nim wiesz to widocznie dużo go oglądałeś, a jak tak go nie znosisz to po co oglądasz ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Smilu: Jak Woźniak tak nienawidzi Gatesa to po co używa windowsa. Jak tak krytykuje you tube za politykę jaka prowadzi to po co tam siedzi?
Nie gada na niewygodne tematy, tylko manipuluje tematami z mainstreamu tak, żeby w odczuciu widzą były niewygodne. Mam nadzieję, że pomogłem.
  • Odpowiedz
@Smilu: prędzej zamyka ludzi w szkodliwych bańkach , lekarze to literally hitlerowcy, Łunia/LGBT/PiS/PO (niepotrzebne skreślić) kce nas zniszczyć, tera to wojna na pewno wybuchnie odc 1939. Jedyne co umie to wtłaczać ludziom niepokój i strach, niezgorzej jak telewizja.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@NVX78: przecież to co on gada to nie są jego słowa, tylko słowa przeczytane z artykułów w necie, dosłownie słowo w słowo lub odrobinę zmieniony szyk w zdaniu. To by plagiatu nie przeszło jakby było pracą dyplomową.

Ja go oglądam a raczej słucham do spania, bo lubię jego głos i dobrze mi się przy jego głosie zasypia :D
  • Odpowiedz