Aktywne Wpisy

nutsheell +21
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +36

https://education.oracle.com/oracle-oci-certification
#oracle #devops #sysadmin #programowanie
Oracle bardzo ładnie się zapowiada. W szczególności, że mają ciekawe rzeczy w darmowych tierze dostępne.
@Djelon: na czym ten model polega i dlaczego na szkodę?
@Koliat: popularna opinia, ale właściwie zawsze ją widzę bez uzasadnienia. Dotyczy tylko softu czy sprzętu też? Używałeś może oraclowych macierzy (zfs) ?
Jak każda chmura, od adobe po aws. Oracle pali pieniędzmi w piecu, żeby nadrobić fakt, że za późno weszli w chmurę no i za bardzo nie ma co zaoferować klientom. Stare sztuczki, że u nas taniej za licencje nie działają. Jak ktoś ma licencje oracle i jest już w jakimś AWSie, to po co miałby