Wpis z mikrobloga

Będę pierwszy raz w życiu przygotowywać wątróbkę. Możecie mi podać swój najlepszy #keto przepis? Widzialam w maśle orzechowym wg. Pascala, ktoś próbował? dobre to?
Pozwolę sobie zawołać @luk04330 bo widzę że jesteś jej entuzjastą
  • 26
  • Odpowiedz
@Kowixx: I dobrze wysmaż, żeby w środku surowa nie była. Ja do smażenia śmietany dodaję, mozna też dodac płatków migdałowych.
  • Odpowiedz
@Kowixx: ja robiłem ta według Pascala i jest git, choć smak jest dosyć specyficzny więc może nie każdemu posmakować. Ja z kolei często robię wątróbkę z warzywami - smażę cebulę, cukinię, czosnek, paprykę, osobno podsmażam wątróbkę potem łącze wszystko i jem razem z ryżem. Polecam.
  • Odpowiedz