@lukasus: ale powiem Ci, że grzeczne dziewczynki też jakoś nie robią furory w życiu xd jak wspominam te ułożone koleżanki z 20 kolorowymi cienkopisami, to z mojej wiedzy jakoś nie są uosobieniem szczęścia
@choochoomotherfucker: nie wiem, czy wierzę, że to możliwe. Irl znałam osoby zakażone przegrywem i niestety to, czym się otaczali, nawet jeśli na początku brali jakoś z przymrużeniem oka, później im właziło w psychikę. Takie gadanie bzdur jest naprawdę groźne dla głowy. Ludzie sobie generują z------e ¯\_(ツ)_/¯
@korkodylek: ale powiem Ci, że grzeczne dziewczynki też jakoś nie robią furory w życiu xd jak wspominam te ułożone koleżanki z 20 kolorowymi cienkopisami, to z mojej wiedzy jakoś nie są uosobieniem szczęścia
@dumpmuzgu: No jest, to taka pułapka myślenia, że chciałoby się żeby wszyscy byli szczęśliwi, lub - w zależności od podejścia do świata - że teoretycznie wpaja nam się pewną „instrukcję” jak żyć i że osoby, które się tego trzymają zasługują na „wyższą ocenę” od łobuzów, a więc powinny być szczęśliwsze.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@korkodylek: Typ ma 19 lat i chce się przypodobać starszym kolegom z tagu, więc tylko powtarza to, co piszą oni, może z tego wyrośnie.
I to jest przykre