Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Nikt już tego nie używa w dobie taniego internetu i chmury. Nawet dziadkowie mojej różowej wiedzą jak działa OneDrive i jak sharowac duże pliki z rodziną ¯\_(ツ)_/¯
@papaj42: możesz sobie postawić NAS w domowej sieci.
Komentarz usunięty przez autora
@papaj42: Samemu zgoda, pena zrobisz szybciej. Na serwisie powinno po latać po PXE, ale znam paru serwisantów to instalacja z usb to pikuś przy tym ze instalują wersje bez aktualizacji a potem komp to sobie ściąga i mieli.... Takie orły.
Komentarz usunięty przez autora
@geuze: Wiem, że mogę, ale przeciętny user takich rzeczy po prostu nie robi bo tego nie ogarnia xD
@noitakto: ło panie, to jak ja bym podłączył bezprzewodową klawiaturę i mysz. Serio korzysta ktoś jeszcze z laptopów bez podłączenia pod monitor przynajmniej 24 cale?
@papaj42: xDDDDD Przejdź się do pierwszego lepszego domu mediowego, studia nagrań. Tam windowsa nie uświadczysz.
Komentarz usunięty przez moderatora
@papaj42: IT to nie tylko programiści ale niech stracę, też wielu pracuje na makach
No to leć do sklepu i kup nowe ekologiczne.