Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ile na 10 minimum musi mieć niebieski, żeby przeciętne różowe w klubach podbijały i zagadywały same z siebie, bądź po uśmiechach/spojżeniach od niego?

#blackpill #podrywajzwykopem #pytanie #kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #616dd88c820612000add41c2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: > stary nie ma takiej skali. One nigdy nie zagadają do Ciebie nawet jakby zostawiały mokry parkiet na twój widok. Na spojrzeniach z ich strony się skończy

@SebixBezKaryny : nieprawda, niektóre tak robią i wcale nie trzeba być jakimś gigachadem 9/10. Dlatego pytam się ile na 10 według was potrzeba by wywoływać takie reakcje różowych.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Leszcz_Bagienny
  • Odpowiedz
Jeśli chodzi o wyglad to nieważne. Chodzi o gadkę, pewność siebie, o to jak sprawiasz ze się czuja (nie adorować, ale być uprzejmym i pomocnym).
  • Odpowiedz
OP:

Jeśli chodzi o wyglad to nieważne. Chodzi o gadkę, pewność siebie, o to jak sprawiasz ze się czuja (nie adorować, ale być uprzejmym i pomocnym)

@kate_kate : o czym ty piszesz xD Przecież napisałem, że chodzi o sytuację gdzie to loszka do ciebie podbija, a ty co najwyżej się do niej uśmiechasz. Z resztą wyglad jest akurat bardzo ważny

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@daftie123: nie lubię podbijać do random osób, nie miałam sytuacji żeby wywiązała się z tego znajomość, w dodatku uważam że klub to nie miejsce do szukania partnera, więc miałabym w------e XD "o ale przystojny facet" i tyle
  • Odpowiedz