Aktywne Wpisy
R_O_T_T_E_N +287
Maurelius +154
Ale mnie #!$%@?ą takie obrazki XD daily reminder, że jeżeli nie nazywacie się Thomas Jackson albo Michael Smith, czyli nie jesteście WASPem (White Anglo-Saxon Protestant, czyli bialym anglosaskim protestantem), to nie jesteście żadnym white man, tylko slavic podrobem, którego WASPy traktują jak Hindusa Europy xDDDD
#dziendobry
#dziendobry
#szkola #nauka
Komentarz usunięty przez moderatora
No chyba że w treści było użyj dodawania ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Ja w podstawówce miałem jeszcze inaczej, takie #!$%@? co najwiekszymi cwaniakami byli i zawsze krecili se jakies laski, generalnie ci ,,popularni” to zawsze były najwieksze donosicielskie #!$%@?, pamietam jak w jakies 1/2 kl. Podstawowki mielismy wlasnie dodawanie i odejmowanie, jakies mnozenie, i mielismy dziesiatki przykladow, oczywiscie robilismy to wspolnie, kazdy po koleji mowil wynik. To było mega banalne, wiec zawsze sobie robilem kilkanascie do przodu i na 10 minut przed
@MechanicznyTurek: i dzięki takim akcjom w dzieciach zabija się kreatywność a potem zdziwko że nasze uczelnie kształcą we wszystkim i niczym i tylko wybitni coś osiągną bo zakuwają we własnym zakresie czy na korkach. Niestety świat poszedł dalej a my nadal w średniowieczu ¯\_(ツ)_/¯
@dzangyl: albo ganić za to że i tak źle pomnożył xd
@secs: zgubił jedynkę po prostu, w odpowiedzi ma poprawny wynik 15-10=5
@dzangyl: W #!$%@? wyprzedził program, 3x5=5. Powinien wyłapać #!$%@? i do poprawy.
@dzangyl: Jak już chcesz analizowac jego odpowiedź dokąłdnei to sobie zanalizuj, że to nie rozwiązywało dziecko tylko stary pijany.