Aktywne Wpisy

barto +388
Chuop chciał zaoszczędzić i postawił sobie sam taras, ja pergole trochę dumny jestem z siebie można plusy dla atencji ale też z----c można bo wszystko sam a to pierwsza pergola chuopa i kontakt z drewnem #diy #chwalesie #budujzwykopem
źródło: 1000009886
Pobierz
Jadowityssak +85

źródło: comment_1634545171kg5ZD9suEL096gyZ260B4R.jpg
Pobierzźródło: comment_1634559537Atki9r3XmxuZJDjBVUEhx3.jpg
PobierzA tak w ogóle to w code geass mówili po francusku na terenie UE ( w filmach przynajmniej)
Komentarz usunięty przez moderatora
Tutaj masz z kolei co nieco o PKB per capita w ostatnich latach:
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polak-wyprzedzil-Slowenca-i-goni-Portugalczyka-kto-zyje-na-wyzszym-poziomie-w-Unii-Europejskiej-8137379.html
To tyle odnośnie "propagandy" i "merytoryki". Nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz pojęcia, synek.
źródło: comment_16345602915d6o73ceS4lVC7Xc8rDhHU.jpg
PobierzNo i wszystko jasne, przyszedł nasz wykopowy staruszek mądra głowa, co to w woju był hehe
Ja potrafię. Popatrz wyżej. Wszystkie wskaźniki makro (może poza inflacją, ale to problem Keynessowskiego podejścia do covidowego spowolnienia i dotyczy całego świata) są wyraźnie lepsze niż za peło.
@Deska_o0:
przestań bo dysonans poznawczy rozerwie mu tę bogatą w wolne cm3 mózgoczaszkę. Gość jest merytoryczny i ma wiedzę, więc wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) A używanie terminu "symetrysta" jest dla mnie znakiem, że mam do czynienia z posiadaczem ujemnego IQ.
@rybsonk: O nie, to naiwny idiota (。◕‿‿◕。)
Nie będziesz mi tłumaczyć świata bo nie masz niczego sensownego do powiedzenia. Wszystkie twoje hasełka zostają zmiażdżone przez dane i wskaźniki.
Tyle,
To pewnie dlatego, że z roku na rok pod rządami PiSu się kurczy xD
Serio, to woła o pomstę do nieba. Powinien być jakiś przedmiot w szkole tłumaczący takie podstawowe pojęcia. Potem tłuk jeden z drugim nie ma pojęcia o świecie dookoła.
@SkorpionX:
@MLGkunek No tak. Nie wiem, co to niby zmienia ale tak.