Wpis z mikrobloga

@SkorpionX:

większość danych, na które się powołuję to opracowania EUROSTAT lub prywatnych portali finansowych. Pięknie wypierasz rzeczywistość. Przykro mi, że sobie nie radzisz w życiu (czy raczej twoi rodzice, sądząc po jakości dyskusji), ale to nie jest wina żadnej władzy. Nie wiem, zdobądź wykształcenie lub jakieś umiejętności. Może się ułoży.
  • Odpowiedz
@kryptonim_putas: pamiętaj że na wykopie zdecydowaną większość stanowią ludzie bez ambicji i bez inteligencji, pałujący się do patostremów i opisujący swoje pozbawione ambicji życie na jednym z najpopularniejszych tagów gdzie inni im podobni głaszczą ich po plecach. Wykop to ściek. Dlatego też rozmowa z takim @SkorpionX w postaci wykresów i tabelek nie ma sensu, on to wyprze, bo na memach się uczył polityki i jego ciasny umysł nie potrafi
  • Odpowiedz
O c--j, znienawidzeni symetryści i obrońcy PiSu zaorali sojowych fanów platformy :D już u niektórych na chacie nie wyrabiają z gotowaniem wege bigosu.
  • Odpowiedz
o nie, to symetrysta

@rybsonk: O nie, to ideolog "mniejszego zła".

Każdemu trzeba oddać to, na co zasługuje - proporcjonalnie do "zasług" . A PO ani PiS na pewno nie zasługuje na rządzenie.
  • Odpowiedz
o nie, to symetrysta

@rybsonk: bawi mnie jak w odpowiedzi na krytykę jednocześnie pis i po, ktoś walnie komentarz "o symetrysta" jakby to coś mądrego było. Nowego słowa się nauczyli i myślą że mądrzy xD
  • Odpowiedz
bawi mnie jak w odpowiedzi na krytykę jednocześnie pis i po, ktoś walnie komentarz "o symetrysta" jakby to coś mądrego było.

@psi-nos: nie, to była reakcja na stwierdzenie, że gdyby rządziło PO to byłoby identycznie. Czytaj ze zrozumieniem.
  • Odpowiedz
@pjukar:
1. Wiatraki nie mogą być stawiane tak blisko zabudowań
2. wieżowce sugerują wzrost przestrzeni biurowej, ciekawe nad czym niby w Polsce mieliby "pracować umysłowo" kiedy peryferia UE są przeznaczone na bycie "gospodarkami wspomagającymi" rdzeń (czyli prosta praca w amazonie, magazyny, spedycja i może produkowanie jakichś komponentów)

Ten "mem" jest "mądry" dla ludzi z 99 iq
  • Odpowiedz