Aktywne Wpisy

ElenaRain +716

Foxing +403
Obecny proces instalacji #windows11 przypomina jakąś chińską podróbę z bazaru, a nie produkt rynkowego giganta. Wymuszanie konta online, milion pytań o lokalizację / reklamy / śledzenie / numer buta, nagabywanie na subskrypcje Office 365, Bing Bing Wahoo, gejpass, synchronizację z chmurą, dane karty kredytowej, instalowanie aktualizacji, o które nie prosiłeś... ostatnio dodali nawet etap o importowaniu danych do Edge. Dla zwykłego użytkownika to z pół godziny przeklikiwania i czekania, zanim
źródło: Windows11-konfiguracja-krok-po-kroku-6
Pobierz

źródło: comment_1634545171kg5ZD9suEL096gyZ260B4R.jpg
Pobierzwiększość danych, na które się powołuję to opracowania EUROSTAT lub prywatnych portali finansowych. Pięknie wypierasz rzeczywistość. Przykro mi, że sobie nie radzisz w życiu (czy raczej twoi rodzice, sądząc po jakości dyskusji), ale to nie jest wina żadnej władzy. Nie wiem, zdobądź wykształcenie lub jakieś umiejętności. Może się ułoży.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale z jednym ma racje, Bankster winny
Komentarz usunięty przez autora
@rybsonk: O nie, to ideolog "mniejszego zła".
Każdemu trzeba oddać to, na co zasługuje - proporcjonalnie do "zasług" . A PO ani PiS na pewno nie zasługuje na rządzenie.
źródło: comment_1634570698JSab9UBuIYNgUPkoPpDhnz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@rybsonk: bawi mnie jak w odpowiedzi na krytykę jednocześnie pis i po, ktoś walnie komentarz "o symetrysta" jakby to coś mądrego było. Nowego słowa się nauczyli i myślą że mądrzy xD
@DiscoKhan: Hołownia? Czy kogo masz na myśli?
@psi-nos: nie, to była reakcja na stwierdzenie, że gdyby rządziło PO to byłoby identycznie. Czytaj ze zrozumieniem.
1. Wiatraki nie mogą być stawiane tak blisko zabudowań
2. wieżowce sugerują wzrost przestrzeni biurowej, ciekawe nad czym niby w Polsce mieliby "pracować umysłowo" kiedy peryferia UE są przeznaczone na bycie "gospodarkami wspomagającymi" rdzeń (czyli prosta praca w amazonie, magazyny, spedycja i może produkowanie jakichś komponentów)
Ten "mem" jest "mądry" dla ludzi z 99 iq