Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1455
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +473
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
większość zakładów płaci najniższą+jakieś premie, soboty, niedziele i tak dalej i ludzie za to żyja i utrzymują rodziny. 4k brutto za pracę magazyniera? Gdzie nie potrzeba żadnych umiejętności to chyba super?
#pracbaza #zarobki
Załóżmy, że jednak technologia się nie zmienia i maszyny nagle nie są złomem, to na ich zakupie nie tracisz, bo ta maszyna się spłaca, po
@NDSS: czyli nie masz pojęcia czym zajmuje się magazynier.
@Kazdyziomzbierazlom: *na dwa miesiące ( ͡º ͜ʖ͡º)
@buczubuczu: @megszy:
https://kupujeaktywa.pl/2020/12/02/mediana-srednia-i-dominanta-plac-2021-oszacowania-oraz-limity-ike-i-ikze/
brutto netto (do ręki)
Prawie połowa ludzi zarabia poniżej tych 4k, ale bogole
4k netto bez problemu na magazynie zarobisz
jestes prywaciaz i cie dupsko boli bo ludzie chca godnie zarobic.
Ja dopiero wchodzę na rynek pracy i serio niewiem czy ja żyję w jakiejś patologi pracowniczej czy ci wszyscy ludzie tak gadają żeby się dowartościować
Ale porusz sprawę pieniędzy wśród Polaków to się wszyscy zesrają
Tfu.
Gościu ale to ty się zesrałeś.
To przepraszam, najwyraźniej wiesz lepiej jak nikt inny o życiu i zarobkach Polaków, posypuję głowę popiołem i przepraszam za swoją ignorancję.