Aktywne Wpisy
crystalek10 +5
mam pytanie do męskiej części:
czy ważne są dla was:
1. wykształcenie u partnerki
2. zawód/rodzaj pracy jaką wykonuje
pytam na fali zasłyszanej rozmowy bo w sumie temat dość interesujący.
#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski
czy ważne są dla was:
1. wykształcenie u partnerki
2. zawód/rodzaj pracy jaką wykonuje
pytam na fali zasłyszanej rozmowy bo w sumie temat dość interesujący.
#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski
ewa-m +28
#randkujzwykopem #slask
Blondynka, 34 lata, wyższe wykształcenie, wzrost 165 centymetrów, waga w normie - pozna bezdzietnego ( też nie mam dzieci, wynajmuję mieszkanie w centrum Częstochowy, mieszkam z kotem) pana o bystrym umyśle, lubiącego rozmowę, dojrzałego emocjonalnie, w podobnym wieku, zadbanego. Chętnie wymienię się zdjęciem na priv, nie szukam chada ale też nie spodoba mi się facet który nie wie do czego służy szczoteczka do zębów czy chodzi dziesięć lat w jednym
Blondynka, 34 lata, wyższe wykształcenie, wzrost 165 centymetrów, waga w normie - pozna bezdzietnego ( też nie mam dzieci, wynajmuję mieszkanie w centrum Częstochowy, mieszkam z kotem) pana o bystrym umyśle, lubiącego rozmowę, dojrzałego emocjonalnie, w podobnym wieku, zadbanego. Chętnie wymienię się zdjęciem na priv, nie szukam chada ale też nie spodoba mi się facet który nie wie do czego służy szczoteczka do zębów czy chodzi dziesięć lat w jednym
większość zakładów płaci najniższą+jakieś premie, soboty, niedziele i tak dalej i ludzie za to żyja i utrzymują rodziny. 4k brutto za pracę magazyniera? Gdzie nie potrzeba żadnych umiejętności to chyba super?
#pracbaza #zarobki
@shroon: Oświeć mnie jakie to umiejętności musi posiąść magazynier ( ͡º ͜ʖ͡º)
@BojowyKucyk: no właśnie chodzi o to że tak sobie uroiłeś. zarobki powinny być tak jak dwie strony się zgodzą.
W PL i reszcie EU masz dodatkowo płacę minimalną która nie pozwala płacić mniej niż płaca minimalna, co jest absurdalne bo większość plebsu nie zasługuje nawet na tyle.
@woligater123: Naucz się „końcówków i odmianów”! Piszemy/mówimy „tę samą pracę”, nieuku.
@woligater123: w Polsce, nieuku.