Aktywne Wpisy
Oskaros +2
Jak myślicie, Floyd mayweather wygrałby z Tyburskim w małych rękawicach w boksie? XD serio mnie to ciekawi, jakbyście mieli darmowe 1000 zł ale musielibyście obstawić na jedną z tych dwóch osób to na kogo? Boks małe rękawice.
#famemma #highleague #primemma #boks
#famemma #highleague #primemma #boks
Na kogo byś obstawil
- Floyd 60.3% (111)
- Tyburski 39.7% (73)
pokyw12 +39
#famemma Rataj z taką noga wyszedł do walki. To trzeba być kompletnym debilem żeby jako federacja wrzucić go do klatki z taką noga, a jeszcze większym debilem jest on sam ze się na to zgodzil
Byłem się odlać na stacji BP, wychodzę, a pani mnie woła, ze toaleta jest płatna, bo nic nie kupiłem. (Dla gości płatna 2pln, a darmowa pod warunkiem zakupu za 5pln/osoba - taka karteczkę pokazała).
Ja mówię, że oczywiście, zapłacę 2 PLN kartą, ale chciałbym dowód zakupu.
A ona na to, że wcale nie musi wystawiać na to ani paragonu ani FV.
Można tak?
#januszalfa #januszebiznesu #pracbaza
Hm, CircleK w Przemyślu żądał złotówkę, elegancko kartą zapłacone, paragon otrzymany, a cena... no powiedzmy że uczciwa za czysty, pachnący kibel o drugiej w nocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Crock92: płacenie za skorzystanie z toalety to śmiech na sali, ale każdy chciałby lać w czystej. Skoro stacja nie zarabia na Tobie sprzedając paliwo czy cokolwiek innego, to IMO ma pełne prawo poprosić o pieniądze za udostępnienie Ci czystego kibla. Gdzie tu widzisz śmiech na sali?
@sowiq - no właśnie. Ja mam prawo poprosić o paragon za zapłacenie za czysty kibel ;)
Mnie kiedys napadla babcia klozetowana dworcu, powiedzialem, ze zaplace, ale niech daje papier do wytacia rak bo nie ma. Dala mi jeden listek papieru toaletowego XD.
#!$%@? mnie, kazalem jej wystawic dowod zakupu, wypisala kp, ale chyba poerwszy raz w zyciu, bo wpisala wszedzie 2zl,w kazde puste pole :)
@sowiq: A ja mam prawo poprosić o paragon za udostępnienie czystego kibla
Ja rozumiem w jakiś schroniskach górskich, czy coś, gdzie rzeczywiście każde użycie to są realne koszty związane z wywozem / utylizacją czy tam uzdatnieniem tych ścieków, ale w miejscach gdzie i tak sprzątają prawdopodobnie regularnie co x czasu niezależnie od liczby klientów to tak średnio bym powiedział, typu
@damiano_polishiano @Crock92: oczywiście, że tak. Ale nie odnosiłem się do kwestii paragonu, tylko płacenia za skorzystanie z toalety.
Ale co to w ogóle za argument? Równie dobrze możesz powiedzieć, że nie powinieneś płacić rachunków
@SpalaczBenzyny: ( ͡€ ͜ʖ ͡€) kombinacja alpejska, zaimponowałeś mi opisem tego rozwiązania.
@damiano_polishiano: ja bym wyciągnął swoją, na której byłoby napisane, że leję na to i uciekł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@damiano_polishiano: Ja bym kupił coś za 1 zł albo 1,50 (nie wiem czy na stacji się coś takiego znajdzie, ale może jakaś butelka wody 0,5 albo coś)