Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +206
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +18
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

źródło: comment_16342405536pAuQtw0EtM44f9wDxYGWj.jpg
Pobierz@pp53: do rządów pisu doprowadziła głupia komusza mentalność większości Polaków patrzących z nienawiścią na np Niemcy i nie potrafiących zruzumieć dlaczego Niemiec zarania lepiej i dostaje kasę na dzieci. PO idealne nie było ale nie rozdawało za głosy pieniędzy (o kredytach na socjal nie wspominając). Porównywać PO do PiS to jak porównywać biegunkę do raka z przerzutami.
.
źródło: comment_1634248582QfV6KxRGz0lkasC1cinU4b.jpg
Pobierzźródło: comment_1634257290hlCDqS93xdd0u7vvlio1ha.jpg
Pobierz@Janusz_z_Rivii: co ma komunizm do nienawiści do Niemców xd
@Janusz_z_Rivii: PO nie cofnie żadnego programu rozdawniczego.
@AtoMan: Dlatego socjalizm jest tak niszczycielki, bo jest trochę drogą bez powrotu.
@milymirek: bo?
Bo to pierdółki.
Bo by przegrali od razu następne wybory.
Ale ty serio to kwestionujesz? xD
To wracaj do krainy snów. xDD