Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +553
HumanBeing +78
PS5 Pro bez napędu i podstawki ma kosztować 800 euro, czyli w Polsce pewnie 3500-3800zł, + napęd 550zł i ewentualnie podstawka za 150zł XDDDD
Do tego 300zł opłaty co roku żeby łaskawie zdjęli ci blokadę grania online na konsoli, to nawet śmieszne już nie jest. Za te pieniądze można złożyć już całkiem potężny zestaw z #pcmasterrace
PS6 pewnie będzie digital only, żeby Sony mogło wycisnąć z frajerów drugi raz pieniądze
Do tego 300zł opłaty co roku żeby łaskawie zdjęli ci blokadę grania online na konsoli, to nawet śmieszne już nie jest. Za te pieniądze można złożyć już całkiem potężny zestaw z #pcmasterrace
PS6 pewnie będzie digital only, żeby Sony mogło wycisnąć z frajerów drugi raz pieniądze
Jak korzystacie z przerzutek w mtb? Do teraz zqwsze miałem rowery z trzema zębatkami z przodu a nowe sztuki z tego co widze to jedna, dwie. Jaki układ jest spoko? Będę na kolejny sezon szukał czegoś do ok 4k
A tak serio jeździmy po górach i mamy w ekipie pełen przekrój napędów. Osobiście mam 1x11 i cenie sobie jedną manetkę i prostotę. Sporo mamy 2x9 gdzie główna wartością jest pancerność i zakres.
1x11 jak się złoży sensownie pod teren i zastosowanie jest ok. Znam takich co świadomie mają 1x9 że niby zakres jest ok w średnio pagórkowatym mieście. Warto podkreślić że inna sprawa kiedy się składa a inna gdy kupujesz gotowca. Są kalkulator w internecie do liczenia przełożeń, możesz porównać zakres tego co
Teraz mam kasetę SX 11-50 + 32t i na 2x10 z młynkiem 22t łatwiej wjezdzalem pod naprawdę duże stromizny. Nie wiem co mowi kalkulator :D
Do 4k możliwe ze ten rower będzie kompromisem, na ostre góry wymiana zębatki na mniejszą zrobiłaby robotę
@Smorgas: normalnie, gdy jest ciężko wrzucamy lżejsze biegi, gdy lekko - cięższe ( ͡° ͜ʖ ͡°