Wpis z mikrobloga

@JoMaHaa rozwala mnie ta bojówka Borkosia w internecie. Typ zachowuje się jak psychopata, szeryfuje, mówi jak automat, sam sobie ubzdurał jakąś misję, jeździ poza systemem, żeby nagrywać filmiki na YT i się dowartościować. Nie wiem, trudno raczej z nim sympatyzować. Szkoda chłopa, ale atakowanie ludzi, którzy nie pochwalają wolnej amerykanki i nie łapią się na ten jego format? XD
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: to, że chłop jest łasy na atencje to nie ma wątpliwości bo nawet jeździ tam, gdzie pomoc jest już udzielana i w zasadzie jest niepotrzebny. Jakiś czas temu zalegalizował swoją działalność chyba, że już zrezygnował ze współpracy. W każdym bądź razie szkoda chłopa choćby nie wiadomo jakim atencjuszem by nie był.
  • Odpowiedz
@daot jeździ pod WOPR-em xD z tego, co czytałem, wygląda to tak, że jak ma info o zdarzeniu, to dzwoni do WOPR-u, a ten potem dysponuje go do tego zdarzenia (żeby mógł używać sygnałów). Co jak co, musiało się to tak skończyć. Chciałbym poznać opinie warszawskich ratowników na jego temat. Bo jego użyteczność jest raczej mocno wątpliwa.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 76
@camelinthejungle: xD koles w wolnej chwili ratuje zycie i zdrowie ludziom. Co Ty robisz w wolnym czasie? Walisz konia? R---------a mnie ta bojowka wykopkowa.

Atencji szuka? I zajebiscie. Bardzo dobrze, ze atencji szukaja ratownicy, niech inspiruja dzieciaki. Lepsze to niz szczerzenie polgolego dupska na ig.
  • Odpowiedz
@LeCegua: Otóż to, więcej przeszkadza jak pomaga, zna procedury i doskonale o tym wie, taki wolontariat bardzo dobrze się sprzedaje bo chłop jeździ i ratuje! Jednak tak to nie wygląda do końca,
  • Odpowiedz
to też ratownik z krwi i kości a na pewno większy pasjonat niż większość sanitariuszy.

@Reevder: i tu też jest problem bo sam doskanale zna procedury i wie że przeszkadza, ale wiesz na etacie lajki się nie zgadzają i nagrywać nie można
  • Odpowiedz