Wpis z mikrobloga

Jeden post Mirka @PsykoSmurfer przypominał mi jak kiedyś pisałem z jedną kosmetyczka (olała mnie przestała pisać) która mówiła że przychodzi do, niej dużo płodnych Julek które skarżą się, że nie mogą znaleźć normalnego chłopaka gdy, napisałem że laski lecą na wygląd i odrzucają tych normalnych to napisała że trafiam chyba na płytkie laski..ciekawe bo, chyba większość tych Julek jest, płytkich zrobiłem kiedys Test zrobiłem kont 5 Chadów i 5 przeciętnych i jakoś tych 5 Chadów było w typie każdej laski a tych, 5 przeciętnych bez odezwu resztę dopowiedzcie sobie sami dodam że, pisałem do lasek na fb nie Tinderze czy Innych aplikacjach randkowych. Ten normalny facet to, Chad 180 wzrost i morda 7/10 żadne podrywy gadka nie dają rady sam pisałem z jedną laska gadka się kleiła gdy wysłałem zdj laska stała się chłodna i przestała odpisywać ale, Normiki wiedza lepiej trzeba tylko zagadac wyjść do ludzi laska się znajdzie.. Gdy nie wyrwaliscie laski tak do 20 to koniec większość ma już kogoś a pisanie do młodszych przypomina pisanie do ściany tylko aha, no ok i koło się zamyka.
#blackpill #tinder #p0lka #przegryw
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Geralt678: ale zrozum, w necie to one mogą czekać na chada, w prawdziwym życiu Mirek wystarczy. Ciekawe notabene czy one widzą to że w necie multum atencji a w realu to żaden nie zaprosi na kawe
  • Odpowiedz
@hamuj_sie_hamuj_sie: w sensie, że na końcu do związku znajdą statecznego chłopa któremu nie będzie przeszkadzać jej 'przeszlosc' xD nie ludzmy się, taka 4/10 do seksu to chada znajdzie, ale do związku obniży wymagania. Na mieście nie widać par Chad albo oskarek z taka 4/10
  • Odpowiedz
@Geralt678: Mnóstwo kobiet nie siedzi na tinderze i nie traktuje poważnie zaczepek obcych ludzi w social mediach i owszem, dla chada zrobiłyby wyjątek, ale takie sytuacje praktycznie sie nie zdarzają. Wiec dziewczyna miala rację, w realu czesto wystarczy przeciętny, w miarę ogarnięty facet.
  • Odpowiedz