Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

- kurier dzwoni że ma dużo roboty i czy jak będzie z paczką koło 19 to mnie zastanie. Zgadzam się i zostaję dłużej w pracy by odebrać paczkę. O 20 dzwonię do niego, nie odbiera, wchodzę na śledzenie paczki a tam "nie zastano odbiorcy". Następnego dnia o 10 zadzwoniłem do firmy z którą miałem podpisać umowę, opisałem sytuację, powiedziałem, że albo papiery będą do 12:00 albo nic
@pp53: @bodzi_dzwunik: Kurier DPD dostarczył paczkę, zostawił ją pod drzwiami mieszkania i poszedł, chociaż byłem w mieszkaniu. Okazało się że zawartość jest r-------a w pył.
Zgłosiłem reklamację telefonicznie, ale trzeba to opisać przy obecności kuriera. Miał przyjechać, ale przez 3 dni pod rząd, choć cały dzień byłem w domu, dostawałem tylko sms'a że nikogo nie zastał. (╯°□°)╯
Te wszystkie jazdy z DPD nauczyły mnie