Wpis z mikrobloga

@Meybah: Nie no, fajnie piszesz o boksie, ale to co teraz napisałeś jest strasznie słabe. Ja szanuję każdą dyscyplinę sportu i jej kibiców. Równie dobrze można podejść stereotypowo do boksu i powiedzieć, że uprawia go i ogląda tylko patologia z ujemnym IQ słuchająca jakiegoś ulicznego rapu, a samo pięściarstwo to zwykłe bezmyślne #!$%@? się dwóch sebiksów.
Ja nie mam zamiaru nikogo oceniać przez pryzmat tego co lubi, a tym bardziej dzielić
@ekjrwhrkjew: Szkolnikowski chyba pisał, że na żywo (tv + na stronie) walkę oglądało około 250 tys., a powtórkę w tv 200 tys., jak dla mnie to zajebisty wynik, mając na uwadze godzinę walki i emisji powtórki oraz popularność boksu. A skrót na YT który ma milion wyświetleń też robi wrażenie.
@JanKrzywosad: Dokładnie, to tak jakby ostatni finał ligi mistrzów City - Chelsea dać o 6 rano oglądalność byłaby pewnie podobna. Gdybyśmy mieli w wadze ciężkiej takiego Lewandowskiego to o 6 rano pewnie i milion osób by obejrzało. Walka Kliczko - Adamek z tego co pamiętam była w ppv, ale gdyby pokazywali ją normalnie w otwartej telewizji to byłoby parę milionów na spokojnie. Po prostu Polska nie ma teraz takiego topowego boksera,
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JanKrzywosad: Najpierw napisze, że to mega miłe że pamiętasz mnie z wpisow o boksie, co do wpisu- był bardziej prowokacja niż faktyczna opinia. Co prawda piłka nożna nie jest moim ulubionym sportem, ale szanuje piłkarzy(każdego sportowca) I kibiców. Sam czasami obejrzę sobie mecz reprezentacji I finały ligi mistrzów, a co do samych fanów piłki nożnej to rzeczywiście mam takie spostrzeżenia, ale nie jest tak że z góry kategoryzuje każda osobę, która