Aktywne Wpisy
mam_spanko +16
Od 2017 roku liczba urodzeń spadła o 30% wtf xD
Polacy normalnie jak dinozaury xD
Chyba nikt nie zdaje sobie sprawy jak poważne konsekwencje to za sobą niesie, jak za 20 lat będziemy zdychać. System emerytalny i zdorowtny się nam rozdupcy, siłą robocza, potencjał gospodarczy, znaczenie na arenie międzynarodowej. Lata 10-20 to były najlepsze lata w historii Polski, teraz będzie tylko gorzej.
Socialmedia #!$%@?ły nam społeczeństwo, teraz każdy musi robić karierę, zdobywać wykształcenie, samorealizować się, spełniać marzenia o podróżach o highlife. Każdy musi mieć przestrzeń, l większość gowniakow w markowych ciuchach.
Polacy normalnie jak dinozaury xD
Chyba nikt nie zdaje sobie sprawy jak poważne konsekwencje to za sobą niesie, jak za 20 lat będziemy zdychać. System emerytalny i zdorowtny się nam rozdupcy, siłą robocza, potencjał gospodarczy, znaczenie na arenie międzynarodowej. Lata 10-20 to były najlepsze lata w historii Polski, teraz będzie tylko gorzej.
Socialmedia #!$%@?ły nam społeczeństwo, teraz każdy musi robić karierę, zdobywać wykształcenie, samorealizować się, spełniać marzenia o podróżach o highlife. Każdy musi mieć przestrzeń, l większość gowniakow w markowych ciuchach.
tempyluj +104
Ktoś wystawił mieszkanie w stanie deweloperskim z 2012 roku. Trzymał 13 lat płacąc za nie 100 zł miesięcznie bo bezczynszowe.
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
#wroclaw #bekazpodludzi #heheszki ##!$%@? #madki
Komentarz usunięty przez moderatora
@KochanekAdmina: Z jednej strony Ciebie rozumiem, a z drugiej im się nie dziwię.
To zdjęcie to skandal i powinni być #!$%@? zanim rozłożyli nocnik
@KochanekAdmina: mam nadzieję, ze rodzice nigdy cie do restauracji nie zabierali
@FaterAnona: No nie zabierali bo po co zabierać drące morde dziecko do restauracji?
@FaterAnona: Nie pamiętam dokładnie ale pewnie gdzieś w okolicach jak miałem 7-8 lat.
Nie wiem jak ty, ale ja w tym wieku nie srałem publicznie do nocnika, ani nie darłem mordy z byle powodu tarzając się po ziemi, a obsługi noża i widelca nauczyłem się w domu.
W 100% jesteś właścicielem #!$%@?ącego kaszojada w wieku do 3lat i #!$%@? wszystkim przyjemność z korzystania
@RafalLygrys: Przecież taki zakaz istnieje w niektórych restauracjach. Jeśli nie chcesz ryzykować spotkania rodziny z małymi dziećmi w restaturacji, to nie chódź do tych które są przyjazne rodzinom. To trochę podobnie jak z LGBT - gdybyś poszedł do restauracji "przyjaznej LGBT" a potem narzekał iż musiałeś patrzyć na jakąś parę gejów robiących do siebie słodkie oczy.
Ja rozumiem, że dziecko się rządzi swoimi prawami.
Ale już tyle lokali musiałem opuszczać z dziewczyną lub znajomymi bo jakaś właśnie taka odklejona matka wchodziła do lokalu z przekonaniem, że to ona i jej dziecko jest pępkiem świata.
@RafalLygrys: To wtedy idziesz sam, bez partnera, bo ktoś musi się zająć dziećmi. I tak (jak macie dwójkę) przez 5-7 lat nigdzie nie wyjdziecie lub jesteś zdany na łaskę rodziców itp. Ludzie w pewnym momencie mają dosyć trybu niczego nie zrobię, bo komuś będzie bąbelek przeszkadzał i mają #!$%@? na osoby postronne.