Aktywne Wpisy
qaluhilak +38
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
silnikAtrakcyjny +25
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
#bekazpisu #tvpis
@pomywacz: zdajesz sobie sprawę, że odkąd rządzi PiS, od 2015 roku, każdego roku Polska przyjmuje po 6, 7 tysięcy imigrantów z krajów muzułmańskich? Każdego roku?
https://konkret24.tvn24.pl/polityka,112/migracyjny-watek-w-kampanii-prezydenckiej-kto-przyjal-wiecej-obcych-kulturowo-imigrantow,1018513.html
Konkret24 przeanalizował dane, jakie znajdują się na rządowej stronie migracje.gov.pl. Jest ona tak skonstruowana, że pozwala w trybie online sortować dane. Dla zobrazowania i porównania polityki migracyjnej rządu PO-PSL i obecnego rządu za dane wyjściowe przyjęliśmy liczby wydawanych rocznie zezwoleń dla obcokrajowców na pobyt czasowy i stały w Polsce.
Jak na tym tle wyglądają "kulturowo obcy imigranci muzułmańscy"? Zbiór państw ograniczyliśmy do 18 największych krajów islamskich, w których muzułmanie
@pomywacz: Pięknie się zaorałeś.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nic dziwnego że macie problem z logicznym myśleniem, już się mało nie zesrałeś przez protesty, a to dopiero początek.
Pozdarwiam
Pozdrawiam cię dziadziusiu
Komentarz usunięty przez moderatora
@pomywacz: łap dane, które wklepałem na szybko: https://migracje.gov.pl/statystyki/zakres/polska/typ/wnioski/widok/mapa/typSprawy/1,2/rok/2019/rok2/2010/kraj/AF,BD,IQ,IR,SY,TR,TM,UZ/?x=1.3056&y=1.5887&level=1
Wziąłem kilka typowo muzułmańskich krajów, porównałem 2010 z 2019 (ale jest interaktywna, więc możesz zmienić jeśli stwierdzisz, że #!$%@? dane). Jak na dłoni widać, że pis zwiększył ilość wydawanych pozwoleń dość znacznie.
No chyba, że nie wierzysz ministerstwu, które te decyzje wydaje, to już jest twój problem...